- Adı
- Fethi
- Kan Grubu
- 0 -
- Meslek
- Serbest
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Diğer Model
- Araç Yılı
- 2013
- Renk
- Beyaz
doblonun frenleri bencede süper sınıfında iyilerden d3 dobloyu bilmeden yorum yapanlar zaten boş tipler
uğur dediğin gibi cahiller fiatı hala kuş serisi sanıyorlar lar ama adam cahil ne anlatsan anlamaz altında arabası varsa ki kötülüyenlerde yok saçma saçma konuşuyorlar benimde o tiplere dalasım geliyor 😀
oğuzum bende senın gıbıyım dalmamak için kendimi zor tutuyorum 😀 😀
aman arkadaşlar boş işler için kimseye dalıpta canınızı daha fazla sıkmayın.aksine bu araçların hepsi öyle frenleri tutmuyor.sis siz olun doblo görünce önünden kaçın deyin.onlar korksunlar.😀😀😀
ben o fiatı kötüleyenler varya onlara gıcık oluyorum işte hayatlarında hiç kullanmamışlar fiat arabası konusuyorlar yada fiatın arabalarını hala eskisi gibi şahin doğan gibi görüyorlar gecen bizde babamla bu konu hakkında konuşmuştuk babamda dedi fiatın tofaşın frenleri gerçekten iyi diye bizim ikinci arabamız kartaldı onunda frenleri çok iyi dedi babam zaten d2 dobloya d3 dobloya lafım yok dil uzatmam uzatanada engel olurum bizim ilk arabamız skodaydı hani şu tek kabin kasalı arka tekerlekleri çapraz olanlardan mutlaka görmüşşünüzdür onunda frenleri muhteşemdi hele onda frene bastınmı ya olduğu yere çakılığ kalırdı araba yada hiç tutmazdı 😀 😀 😀 gecen bende bi ani fren yaptım gerçekten muhteşem şekilde duruş sağladı araba eski doblomu da 6 sene kullandım bir sefer duramadım ondada otobüse vurup durdum ama benim hatamtı takip mesafem kısa hızım 90 arabadada 9 kişi vardı eee haliyle oda durmadı başka araba olsada durmazdı zaten
frenlerimden aşırı derecede memnunum.
arkadaşlar,
burası TEAM DOBLO FORUM u!!
Üyeler tecrübelerini paylaşıyor. Ben de çok açık ve net söylüyorum ; 'Frenler Problemli.' Ama çok şükür ben bu problemleri aştım ufacık bir müdahaleyle..
Karşıt görüşlü arkadaşlara da yol gösterici olmanızı tavsiye ederim . kazan vs kazan psikolojisi ile yardımcı olmalıyız ...
arkadaşlar,
Üyeler tecrübelerini paylaşıyor. Ben de çok açık ve net söylüyorum ; 'Frenler Problemli.' Ama çok şükür ben bu problemleri aştım ufacık bir müdahaleyle..
Karşıt görüşlü arkadaşlara da yol gösterici olmanızı tavsiye ederim . kazan vs kazan psikolojisi ile yardımcı olmalıyız ...
mustafa abi bende frenlerden sıkıntılıyım.sen nasıl aştın bu problemi.
arkadaşlar,
mustafa abi bende frenlerden sıkıntılıyım.sen nasıl aştın bu problemi.
Başka bi konu başlığı altında da izah etmiştim;
-İstanbulda 2-3 ustaya göstermiştim hepsi iyi diyordu..
En son Bursa da bi yere gittim; Arka dingil üstünde Mekanik bi sistem var,(Demir ,tel, kablo vs - Bisiklet fren sistemine veya römork fren sistemine benziyor)
Bu sistem yağmur çamur vs etkilenince çalışmıyor, pedaldan gelen enerjiyi tekerlere aktarmıyor ve %100 çalışmıyor(%60 çalışınca muayenedende ustadan da geçiyor) ama biraz gress biraz sıvı yağ ile dingil üstündeki merkez alıştırılarak %100 çalışmaya başlayınca araba mercedes gibi ; BAS- DUR! 😀 ne güzelmiş yaaww
ben gerçekten çok memnunum frenlerden, hiçbi şekilde sıkıntı çıkarmadı. ama frenlerim sağlam olsa bile her sene kontrol ettiririm frenlerimi sonuçta onlara emanetiz 😀
ben gerçekten çok memnunum frenlerden, hiçbi şekilde sıkıntı çıkarmadı. ama frenlerim sağlam olsa bile her sene kontrol ettiririm frenlerimi sonuçta onlara emanetiz 😀