Kaputtaki Ufak Taş İzleri

arkadaslar bende bugune kadar hiç bir arabama pasta cila yaptırmadım . araca ne gibi faydası olur vede ne gibi zararı olur , gerçekten aracın boyasına zarar verırmi ya :?
faydası boyadaki yüzeysel ve ince cizikler gider kötü yanı pasta boyayı inceltiyor o yüzden pastayı sık sık yapmak sağlıklı olmaz ama cilanın bi zararı yok istersen her gün yap abi
sağol kardeşim verdiğin bilgiler içn denemek lazım
ben deniyeceğim abi yakında
sen dene sonra bende yaza girerken yaptırayım , peki bunların fiyatları nasıl arkadasımda polo var eski kasa kesik olan değil uzun olan
kasalardan classic diye geçiyor sanırım yaptırdıgı fiyatı söyledi şaşırdım sahsen 🙂

abi ben kendim yapacağım pasta ,hızlı cila birde cila alacağım yaklaşık 75 100 tl tutar ben elle atıcam pasta ve cilayı pastayı sadece çizikler üzerine atacağım sonra kompile arabayı cilalayacağım

abi ben kendim yapacağım pasta ,hızlı cila birde cila alacağım yaklaşık 75 100 tl tutar ben elle atıcam pasta ve cilayı pastayı sadece çizikler üzerine atacağım sonra kompile arabayı cilalayacağım
hımm anladım bende artık yapacagım zaman nadir3515 le irtibata geçeyim hallederiz bizde ,

demii nadirrrr 🙂

berat adam gibi pasta yapilma dan cila cokta parlatmaz bence arabanin boysini bi temizlemen gerekli ki canli bir boya elde et

bi gun bulusalim doblo temizlik gunu yapalim

2 3 sene sonra olursa gelebilirim ama deniz suyu ile yıkıyacağız dobloları 😀

deniz suyumu 🙂))

aynen abi tuzlu tuzlu daha erken çürütürz

berat neden deniz suyu ben çeşme suyu ile yıkamıyorum 10luk içme suyu alıyorum 😀*kop*şak şaka çeşme suyu ile yıkıyorum

bende çeşme suyu ile yıkıyorum abi havalar güzelse birde pazarsa asla kirli bırakmam

valla bende bizim semtte dağ eteğinde dere suyu var giderim oraya 2-3 saat yıkarım arabamı kesintisiz su akıyor 7/24 🙂

hımm anladım bende artık yapacagım zaman nadir3515 le irtibata geçeyim hallederiz bizde ,

demii nadirrrr 🙂

sen biliyon abi 🙂 beklemedeyim benn sen bana sinyal verdinmi patlatırız bombayı 🙂

demii nadirrrr 🙂

sen biliyon abi 🙂 beklemedeyim benn sen bana sinyal verdinmi patlatırız bombayı 🙂

aaynen kardeşim uygun zamanı gelince ayar çekicez inş

valla bende bizim semtte dağ eteğinde dere suyu var giderim oraya 2-3 saat yıkarım arabamı kesintisiz su akıyor 7/24 🙂

geçen sene pikniğe dere kenarına gitmiştik millet coşup oynarken ben dobloyu temizlemiştim 😀

çok güzel oluyor berat tertemiz su 7/24 akıyor doğal kaynak suyu karışan eden yok sıra bekleyen yok yıka yıkayabildiğin kadar

🙂🙂🙂

ohh Maşallah beleş su 😀 😀

buyur gel kardeşim hafta sonları sabahın erken saatlerinde 6:30-7:30 saatleri arasında 🙂

Back