Jant - sürgülü kapı sorunu

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
383579_2659716341581_1516101017_2774521_975183689_n.jpg

kamber ayarı yapınca lastikler böyle oluyor....

bu ne ya çok kötü duruyo tipsiz sürüngen gibi

doblodoblo tarafından yazılan metin:
söz konusu 1300 kg civarı dört tekerli
180 lere varan hızı olan bir araç.
aRaçta toleranslarıyla oynanacak yer var oynanmayacak yer var
Bu arkadasın çözümü sadece ve sadec orjinal ölçülere dönmek

Arabamı yük taşıma değil aile için kullandğm için pek bir sorun yaşamıyorm.Bu lastik ve jantlarla 180 gördm yol tutuşu mükemmel orjinal lastikleriyle yapsam direksiyon elimde kalırdı heralde.Ayrıca orjinal janta dönmesini bende biliyorm önemli olan şuanki sorunuma bi fikir üretmek.Teşekkr ederim.

cAn 3436 tarafından yazılan metin:

değer mi hiç ya😀

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
cAn 3436 tarafından yazılan metin:

değer mi hiç ya😀
yapanlar var özelliklede hondacılar...

Arabalar honda.....bunu yapanlar zonta..😀

bakiergul tarafından yazılan metin:
😀 😀

bakiergul tarafından yazılan metin:

😀

jantınız tıpık borbet janttır ve dobloyu yormakla kalmayıp yakıtı artırır ve surtunme olayı gıderılemez..sadece yabanı cozumlerle belkı e o da araca zarardır yazık..hem bu jantla yola ıyı tutunmak yada vırajlara saglam gırmek gıbı bır avantajınız oldugunu dusunuyosanız yanılıyosunuz..bu jantın ozellıgı aslında bmw için özel uretılmıs olmasıdır gercı elınızdekı muhtemelen cakmadır..yanı demek ıstedıgım eger aracınız tam konforlu ve oturaklı bır arac ve tabı kı de yere yatık bır arac olsaydı derdım kı ıyı secım..ancak aracımız yerden yuksek ve oturaklı degıl yanı taksı ıle kıyaslayınca..o yuzden de bu lastıkler sızı vırajlarda savurur yanı arabanın arkası yanınıza gelır sonra ALLAH korusun ve soguk hava sartları ıcın berbattır..ya her sekılde senı uzecek bır janttır..sadece goruntu ıcın takma yanı kaldı kı bmw çakal kasa araclarda bu lastıgı gor sonra karar ve senın arabaya ne kadar yakısmıs 😀😀 bu lastık bmw e30 çakal kasa ıcındrı 😀 bır zamanlarımın arabası 😀cok uzun yazdım kusura bakmayın arkadaslar 😀

dobloya yakışmazda onlar yol tutuşunu çok iyi sağlıyor ve virajlara daha rahat giriyorsun arabyaı savurmuyor benimde hondam olursa ben yaptıcagım

oyle dusunmeyın araba oturaklı degılse jant dezavantajdır kontrol kaybolur cabucak..ama honda dıyosun bak o zaman bırsey demem ona ıyı gıder :d

tigerbroke tarafından yazılan metin:
jantınız tıpık borbet janttır ve dobloyu yormakla kalmayıp yakıtı artırır ve surtunme olayı gıderılemez..sadece yabanı cozumlerle belkı e o da araca zarardır yazık..hem bu jantla yola ıyı tutunmak yada vırajlara saglam gırmek gıbı bır avantajınız oldugunu dusunuyosanız yanılıyosunuz..bu jantın ozellıgı aslında bmw için özel uretılmıs olmasıdır gercı elınızdekı muhtemelen cakmadır..yanı demek ıstedıgım eger aracınız tam konforlu ve oturaklı bır arac ve tabı kı de yere yatık bır arac olsaydı derdım kı ıyı secım..ancak aracımız yerden yuksek ve oturaklı degıl yanı taksı ıle kıyaslayınca..o yuzden de bu lastıkler sızı vırajlarda savurur yanı arabanın arkası yanınıza gelır sonra ALLAH korusun ve soguk hava sartları ıcın berbattır..ya her sekılde senı uzecek bır janttır..sadece goruntu ıcın takma yanı kaldı kı bmw çakal kasa araclarda bu lastıgı gor sonra karar ve senın arabaya ne kadar yakısmıs 😀😀 bu lastık bmw e30 çakal kasa ıcındrı 😀 bır zamanlarımın arabası 😀cok uzun yazdım kusura bakmayın arkadaslar 😀
*clap**clap**clap*

'' bmw e30 çakal kasa '' 😀 Paylaşım için teşekkürler ,kendi adıma yeni birşey daha öğrenmiş oldum.
Aslında jant çok güzel durmuş ama önce güvenlik diyoruz.. Selamlar.

268545961fullwu7.jpg

benim bildiğim çakal kasa ismini cabrio olanlara söylüyorlar...

konu janttan bmw e30 muhabbetine doğru kaymış 😀

Anlasildi konu maksadi disina cikinca .....zivanadan cikiyor......

Konu tarafimdan kitlendi....

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back