Jant + Lastik(Aldığım Jantlar Sayfa 2 de) Yine resimlerden farklı bi model

ToeXicT tarafından yazılan metin:
Jantlarımı bu gün itibariyle aldım yine denediğim jıantlar olmadı 2 mode beğen miştim 2 side satılmış bu aldığım model de çok yakıştı 🙂 He bide bunlar yarı ofsetli 🙂
fotoraf0288.jpg

fotoraf0198.jpg

fotoraf0202.jpg

ne kadar tuttu jantlarla lastikler?? 🙂 🙂 🙂

jantlar 16 " lastikler 205-55-16 goodyear efficientgrip zincir de aldım silecekleri de değiştittirdim toplam 1500 civarı tuttu

jantlar 16 " lastikler 205-55-16 goodyear efficientgrip zincir de aldım silecekleri de değiştittirdim toplam 1500 civarı tuttu

kışa hazırlık 😀 😀 😀 😀

cnkshn tarafından yazılan metin:
hayırlı olsun. umarım zinciri bu jant-lastiğe takmassın.

Bu jant lastik için aldım zaten zinciri neden takmıyayım ki anlayamadım :S

bi ihtimalde olsa jantların çizelmesi söz konusu. (kötü bi ihtimal)
zincir kullanıldığında yeterli kar olmaması durumunda ön takıma zarar vereceğini hepimiz biliyoruz. sokak içinde kar var taktık bi miktar caddede gidicez orda yok ama gene sokağa gircez. sök-tak la kimse uğraşmaz. sarsıntılı bi gidiş bizi bekliyo yani.

zincir komple lastiği saramıyo. belli yerlerden lastiğe etki ediyo. o etki eden yerlerde lastiğe zarar veriyo. (ne miktar zarar verir orası tartışılır.)

abs beynine zarar verdiğide başka bi söylenti tabi.

ben bursa dayım dağ dışında başka yerde takmam zincir dağda zaten kar oluo genelde 🙂 bi de bend e abs bile yok 🙂
fazla zincir kullanan biri değilim dediğim gibi dağa çıkınca takarım

jantların şimdiden hayırlı uğurlu olsun bende bizim dobloyo orjinal 15 jant taktırmayı planlıyom fio jantı veya bi kaç tane carre marka jant beğendim onları taktırcam B)

umut95 tarafından yazılan metin:
jantların şimdiden hayırlı uğurlu olsun bende bizim dobloyo orjinal 15 jant taktırmayı planlıyom fio jantı veya bi kaç tane carre marka jant beğendim onları taktırcam B)
aynen dobloya çok güzel yakışıyo fio jantı *tup*

benimde öncelik tercihim fio jantı hem orjinal durur arabanın üstünde 😀
Ama biraz ağır kaçabilir fio jant dobloya 🙂 🙂

etrafımda hiç görmedim ama internette gördüğüm birkaç doblonun üstünde çok güzel duruyodu arabalar beyazdı ama 😀

etrafımda hiç görmedim ama internette gördüğüm birkaç doblonun üstünde çok güzel duruyodu arabalar beyazdı ama 😀
bende çok gördüm dobloda keşke fiat fio nun jantını orjinal dobloya taksa 🙂 🙂

Ne var mış bu fio jantında böle yaa bi resim felan var sa koyunca biz de görelim 🙂

hem üstteki msj.larda doblo ya ağır gelir felan denmiş fio nun motoru o kadar kuvvtli değil ki fio taşıosa doblo da taşır

benim bildiğim bi 75 bide 90 bg likleri var ....

Ne var mış bu fio jantında böle yaa bi resim felan var sa koyunca biz de görelim 🙂

hem üstteki msj.larda doblo ya ağır gelir felan denmiş fio nun motoru o kadar kuvvtli değil ki fio taşıosa doblo da taşır

benim bildiğim bi 75 bide 90 bg likleri var ....
bide 73 lükleri vardı oda kaldırıldı 🙂

bilmiorum artık fiorino ya taktıkları orj. jantları doblo kaldırmaz demeyinde ...

ben bi doblo da gördüm adam 19 " jant takmış hemde 1.3 multijet başkası da borbet takmış ...

o jantları kaldırcakta fio jantınımı kaldıramayacak...

Back