Jant + Lastik(Aldığım Jantlar Sayfa 2 de) Yine resimlerden farklı bi model

ToeXicT

Onursal Üye
Adı
Gökhan
Modeli
Renk
Metalic Gri
Doblo ma Jant + Lastik alacağım 16" ten aşağı düşünmüyorum ve sıfır alacağım ama herhangi bi model veya marka düşünmedim akla ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum 🙂

ToeXicT tarafından yazılan metin:
Doblo ma Jant + Lastik alacağım 16" ten aşağı düşünmüyorum ve sıfır alacağım ama herhangi bi model veya marka düşünmedim akla ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum 🙂

doblon 1.3 ise ağır kaçabilir jant ve tüketimi dahada çok artar doblonun bunları bi düşün derim 🙂

cAn 3436 tarafından yazılan metin:

doblon 1.3 ise ağır kaçabilir jant ve tüketimi dahada çok artar doblonun bunları bi düşün derim 🙂

Doblom 1.9 JTd 🙂

geremy tarafından yazılan metin:
fio jantı hoş duruyor.

orj. fabr. çıkışı jantlar dan düşünmüyorum Spor Model alacağım

evet güzel bir noktaya değinmişsin.*clap*

Doblom 1.9 JTd 🙂

o zman güzel istersen 20 inç jant al 😀 😀 😀 dağda tepede yokuşta bırakmaz seni 😀 😀 😀 😀

Model Açısından Bi kaç tane netten jant baktım resimleri koyuyorum

1. resim

Uploaded with

2. resim

3. resim

Uploaded with

4. resim

5. resim

Uploaded with

6. resim

7. resim

8. resim

9 . resim

Model Açısından Bi kaç tane netten jant baktım resimleri koyuyorum

1. resim

2. resim

3. resim

4. resim

5. resim

Uploaded with

6. resim

7. resim

8. resim

9 . resim

4.fotoğraf hoşuma gitti güzelmiş 😀

geremy tarafından yazılan metin:
silerken elimizde kalmasın😀

bişey olmaz valla ama güzel jant iyi gider dobloya 🙂

ABSOLUT tarafından yazılan metin:
3. resim yada 4. resim güzel bence

aynen katılıyorum 🙂

Uploaded with

işte kısmetse yeni jantlarım bunlar görmek açısından taktırdım arac hava da ve jantın üzerinde lastik olmadıgı için kötü duruo olabilir ama yere indiğinde ve lastik te koydukların da çok güzel duruo unutmuşum yere indriğinde resim çekmeyi ama alınca çekip koyarım 🙂

Hayırlı uğurlu olsuın. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Özellikle yanaşırken dikkat et derim. Çizilmesin.

daha almadık denemek için taktık 2-3 çeşit jant ve bu çok güzel oldu inş. hafta ya alacağım jantlarımı 🙂 şimdiden hasret başladı 🙂

ama jant lar çok hoşuma gitti gerçi verdiğim resimlerden hiç birisi değil ama 🙂

burada yeniyim arkadaşlar 1.2 doblo ya 16"jant takmak gibi bir hedefim var sadece görünüş amacım...performansa gelince zaten çok bir beklentim olmadığından doblomuzu gösterişli bir araba haline dönüştürmeye çalışıyorum...nasıl olur sizce tşkkr ederim?bu arada araba 2004 model ve 39binde 1.2 65hp dir.

Back