Saat 17 : 15 arabayı (çalışmayacak) şekilde teslim ettiler açıkçası nasıl olabilir anlamıyorum sürekli kullandığım memlekete gidip geldiğim araba günde 100 kere marşa bastığım arabayı aküsü bitik şekilde teslim ettiler gösterge ışıkları bile yanmıyordu o şekilde arabayı teslim ettiler bende ben bu arabayla nasıl gideceğim daha gece memleketten geldim dün akşam saat 5 6 gibi araba vizeden sorunsuz geçti ama ne hikmetse servise girip çıkınca arabanın akusu bitti Akün bitik bizim yapabileceğimiz bir şey yok 750 TL verirseniz yeni akü takarız dediler dün vizeye girmeden önce tamirciye frenlere baktırdım usta açtı temizledi hava tuttu sorun yok dedi bugün ne hikmetse ön fren balatasındaki tel koptu dediler nasıl kopar dedim kopacağı varmış koptu 750 TL verirsen yaparız dediler akü niye bitti dedim biteceği varmış bitti dediler
SİZ SİZ OLUN ASLA ASLA AMA ASLA ENRİKO ALİBERTİ FİAT YETKİLİ SERVİSİNE GİTMEYİNİZ KORKTUĞUM BAŞIMA GELDİ SAGLAM ARABAYI VERDİM BOZUK ŞEKİLDE TESLİM ALDIM KENDİ PARANLA KENDİ MALINLA REZİL OLUYORSUNUZ ÇEKTİĞİN STRES 7 BUÇUK SAAT BEKLEME ARABANIN BOZUK VAZİYETTE GELMESİ UMURSAMAZ UMURSAMAZ KONUŞMALARI CABASI GİDİN 100 200 DEGİL GEREKİRSE 500 FAZLA VERİN AMA USTA GİBİ USTAYA GİDİN BİZ YÖRÜKLERİN BİR LAFI VARDIR TİLKİNİN KUYRUĞU KABA EVVELKİNE TÖBE DERLER O HESAP GİTTİGİME GİDECEĞİME BİN PİŞMAN OLDUM ADAMA ZATEN NETTE YAZIYORDU İNANMADIM KESKE GETİRMESEYDİM DİYORUM GETİRMESEYDİN ABİ BİZ Mİ GETİR DEDİK DİYİR