İşte Stickerimiz...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JANJ@N
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kardelenkurt fotolarına belki 10 defa baktım ama hep sanki daha önce güzel gözüktüğünü açık renk iyi oturduğunu team yazısı sarı olsa idi dahada net duracağını söylediğimi sanıyordum. baktımki sadece sanmışım söylememişim. sitenin baş yöneticisi olarak yapıştırma resimlerin çok güzel çıkmış. gerçekten önce birkaç saniye siticker e sonra uzunuzun dobloya baktım. çok güzel bir ankara tozlu havası yansıyor. tozunuda özlemişim angaranın.🙂

haa birde şu sizin D2 lerde VAN OFTHE YEAR yazısına gıcık oldum*annoy*, bende niye yok bu yazıdan yahuuu 😀

kokplot tarafından yazılan metin:
kardelenkurt fotolarına belki 10 defa baktım ama hep sanki daha önce güzel gözüktüğünü açık renk iyi oturduğunu team yazısı sarı olsa idi dahada net duracağını söylediğimi sanıyordum. baktımki sadece sanmışım söylememişim. sitenin baş yöneticisi olarak yapıştırma resimlerin çok güzel çıkmış. gerçekten önce birkaç saniye siticker e sonra uzunuzun dobloya baktım. çok güzel bir ankara tozlu havası yansıyor. tozunuda özlemişim angaranın.🙂

haa birde şu sizin D2 lerde VAN OFTHE YEAR yazısına gıcık oldum*annoy*, bende niye yok bu yazıdan yahuuu 😀

teşekkürler ustam geremy nindediği gibi yılın aracı seçilsin takılır olmazsa biz seçeriz sana bir stciker yaparız ONE OF THE YEAR 2010 D3 😀

Neden bizim seçeceğimiz de Van Of the year?

Yılın ticarisi desek, Türkçeleştirsek daha hoş olmaz mı?

Anlamıyorum bu yabancı dil düşkünlüğümüzü 😛

DobloM tarafından yazılan metin:

üretilen ürünün %80 i ihraç edilirse uluslararası dil kullanılır sanırım.😀

kardelenkurt tarafından yazılan metin:
kokplot tarafından yazılan metin:

teşekkürler ustam geremy nindediği gibi yılın aracı seçilsin takılır olmazsa biz seçeriz sana bir stciker yaparız ONE OF THE YEAR 2010 D3 😀

teşekkür ederim kardelenkurt. siz ve team doblo ailesinin gönül güzelliği yeter. bana yılın kahvesi deseniz bile artık fark etmez 🙂

doblom 😀 bişi demeliyim ama gülmekten yazamadım. biz zaten biliyoruz değilmi doblo nun ne olduğunu bilmeyenlere ingilizce yazıyorlar🙂 avrupalılarda çok seviyor doblo yu🙂

Doblo'yu nasıl başlarına savmışsak, Türkçemizide savmak lazım 😀

Ben Bundan 100 Tane Felan Bastırcaktım reklamcıya gittim basamam dedi 🙂 yapamıyomuş 🙂 yaptırıp giresuna dağıtcam

ben 50 tanesinin 20x10 boyutunda 1 m2 bastırdım. 40 tlydi sanırım.

Bas-Kes olduğunda yani siyah araçlara yaptığımız beyazlar fiyat biraz artıor.İşte bi sponsor bulabilsek site de reklamını yaparız oda bize sticker yapsın 😀

dosyayı yeni indirdim...doblomun rengi beyaz bu nedenle orjinal sticker ı bozmadan direk yapıştıracam...örnekleri görünce dahi heyecanlandım...🙂...emeği geçen herkesin eline sağlık...ayrıca yeri değil biliyorum ama organizasyon yapmalıyız...mersinide göz önünde bulundurursanız sevinirim...ne de olsa antalyadan sonra ikinci güzide akdeniz ili...izmir kordondan sonra ikinci uzun sahil şeridine sahip.

prisonerman tarafından yazılan metin:
dosyayı yeni indirdim...doblomun rengi beyaz bu nedenle orjinal sticker ı bozmadan direk yapıştıracam...örnekleri görünce dahi heyecanlandım...🙂...emeği geçen herkesin eline sağlık...ayrıca yeri değil biliyorum ama organizasyon yapmalıyız...mersinide göz önünde bulundurursanız sevinirim...ne de olsa antalyadan sonra ikinci güzide akdeniz ili...izmir kordondan sonra ikinci uzun sahil şeridine sahip.

Muğla'yı kıyaslamadığın iyi olmuş. Zaten kıyaslamayazsın bu şehirlerle.

Bodrum-Datça-Fethiye-Marmaris. Diğer güney illerinde böyle ilçeler yok.

prisonerman tarafından yazılan metin:

Muğla'yı kıyaslamadığın iyi olmuş. Zaten kıyaslamayazsın bu şehirlerle.

Bodrum-Datça-Fethiye-Marmaris. Diğer güney illerinde böyle ilçeler yok.

amacım tüm sahil illeriyle kıyaslamak değildi hocam..kıyaslamak için egeyle akdenizi karıştırmak yanlış olurdu zaten..akdenizde olan egede, egede olan akdenizde yok total olarak konuşuyorum..

antalya-kemer,kaş,alanya,manavgat,konyaaltı

mersin-Erdemli, Anamur, Gülnar, Mut, Silifke, Tarsus , Çamlıyayla, Bozyazı, Aydıncık

ilçeleride akdenizin incileri olup dünya bazında yeri olan yerlerdir. Görmenizi isterim. Zaten bu nedenle mersin organizasyonu yapalım demiştim.

runbelx tarafından yazılan metin:
murat kardeşin yaptığı gibi sadece harflerin kalması olayını nasıl hallediyoruz sticker dosyasını indirip reklamcıya götürsek o yapıyormu yoksa başka hazırlanmış olarak bir dosyamı lazım

dosyayı indirip reklamcıya göürdüğünüzde genişlik 20 cm boyu 10 cm olacak şekilde bas kes çıkarmasını söyleyin. Aracınızın rengine göre reklamcıya renk söyleyin.Çok kolay.

Bu stickerden bende isterim ama arabam 1.9 JTD V.İ.P siyah camlı ve araç siyah nasıl yapıştıracağız ? siyahın üstünde siyah belli olur mu ?

omuryavuz tarafından yazılan metin:
Bu stickerden bende isterim ama arabam 1.9 JTD V.İ.P siyah camlı ve araç siyah nasıl yapıştıracağız ? siyahın üstünde siyah belli olur mu ?

kardeşim siteye hoşgeldin öncelikle.
ben sincan dayım..ben de sticker var...
sen nerdesin acaba? Ulaştırayım sana..

murat abi sticer için daha öncede görüşmüştük özel mesaj olarak gerçekten vaktim yok sticer yollucaktın dosyasınıindirdim flash bellektede valla ben biraz şehirden uzakta çalışıyorum reklamcı yok hiç çevremde akşamlarıda malum gönderebilicekmisinizz

safeline tarafından yazılan metin:
murat abi sticer için daha öncede görüşmüştük özel mesaj olarak gerçekten vaktim yok sticer yollucaktın dosyasınıindirdim flash bellektede valla ben biraz şehirden uzakta çalışıyorum reklamcı yok hiç çevremde akşamlarıda malum gönderebilicekmisinizz

gönderem kardeşim bana adresini isim cep tel nonu kardelenkurt@gmail.com a atabilirsen ilgileneyim.

stciker dosyası sitede var. Bunu flash belleğe yada cd ye alıp bi reklamcıya götürürseniz eğer 3-5 liraya basarlar.

Back