İstanbullu Doblo'cular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsn3414
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende yarismaya ist anadolu yakasi kavaciktan katiliyorum....yarismaci arkadaslara basarilar dilerim....*hilarious*

bakiergul tarafından yazılan metin:
Bende yarismaya ist anadolu yakasi kavaciktan katiliyorum....yarismaci arkadaslara basarilar dilerim....*hilarious*

😀😀😀😀😀

bende istanbul avcılardan ortama yeni katılan dobloculardanım arkadaşlar.ismim murat🙂

Ne sorusu ne borusu.....konu mihrabat korusu...*hilarious*

osmanlıca sözlüğü olan varmı😀 aramızda Son Osmanlı var da😀

Yavrucugum.....daha oncede yazmistim...mevzu osmanlidan once......sen benim ayaklarimin altini gordunmu......hep yarik ve yanik icinde.....neden mi....

Ben dogdugumda. Daha. Yer kure sogumamisti....😀

🙂🙂 dinazorrrrrrrr

Yavrucugum.....daha oncede yazmistim...mevzu osmanlidan once......sen benim ayaklarimin altini gordunmu......hep yarik ve yanik icinde.....neden mi....

Ben dogdugumda. Daha. Yer kure sogumamisti....😀

😀

istanbul kartal 🙂

FireExit tarafından yazılan metin:

😀 😀 😀 😀
😀 😀

İstanbul takımı bana şişli yöresini iyi bilen biri lazım. Birde şişli semtine en yakın yetkili servis nerede var.?? Ekspertiz yaptırmak için. Arkadaşlar bu ekspertiz işi çok uzun sürer mi ve masrafı ne kadar olur sizce.? Ekspertiz raporunda sizin istediğiniz yerleremi bakılıyor yoksa aracın tüm durumunu mu kontrol ediyorlar. Bir dobloya gözümüz takıldı tanıdık usta falan olmadığı için serviste ekspertiz yaptırarak almayı düşünüyoruz eğer vatandaşla anlaşırsak.

http://www.fiat.com.tr/fiatbayiler/FiatBayiler.aspx?FormValue_BayiTip=ana_bayi_servis&FormValue_Sehir=34

sana en yakın servise bu adresten ulaşabilirsin.

Back