serdarengin tarafından yazılan metin:
hoşgeldin..
Chirmicty tarafından yazılan metin:
Yarın İstanbul/Esenyurt Mauyene İstasyonunda Randevusu olan varmı 😀 ben saat 14:30 - 15:00 arası Muayenede olcam 😀
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Yarın İstanbul/Esenyurt Mauyene İstasyonunda Randevusu olan varmı 😀 ben saat 14:30 - 15:00 arası Muayenede olcam 😀
Ben dün Hadımköy'de yaptırdım hatta birkaç doblocuyu da yakalamışken aramıza davet ettim. Bakalım gelen olacak mı :?
İnşallah kıllık yapmazlarda geçerim 😀
İnşallah kıllık yapmazlarda geçerim 😀
Yaw araç daha ilk kez muayeneye gidiyor, sabah servisten çıktıktan sonra muayeneye gelmişim illa bi kıllık çıkaracaklar. Yok neymiş uzun farlar ayarsızmış, sis yönü yanlışmış. Hafif kusurlu olarak geçtik 😡
Kısa ve Uzun Farların ayarı olmadığından hafif kusurlu olarak geçtim 😀 ve esenyurt istasyonunda araç muayenesi yaptırcaklar ya randevunuzu 14:30 - 15:00 saatlerinden daha erken bir saate alın yada başka bir istasyon seçin çünkü bu gün saat 13:30 da gitmeme rağmen beni Çatalca araç muayene istasyonuna yönlendirdiler Esenyurttaki istasyonda muayene 2 saat geriden takip ediyordu istasyonunuzu ona göre seçin derim
Kısa ve Uzun Farların ayarı olmadığından hafif kusurlu olarak geçtim 😀 ve esenyurt istasyonunda araç muayenesi yaptırcaklar ya randevunuzu 14:30 - 15:00 saatlerinden daha erken bir saate alın yada başka bir istasyon seçin çünkü bu gün saat 13:30 da gitmeme rağmen beni Çatalca araç muayene istasyonuna yönlendirdiler Esenyurttaki istasyonda muayene 2 saat geriden takip ediyordu istasyonunuzu ona göre seçin derim
Yok abicim takıntılı bunlar herkesin mi farı ayarsız ..... *pissed*
abi sendeki kusurların aynısını bana yazdılar uzun kısa far ayarsız diye 😀 değerlere göre sis lambasıda öle 😀 cins bunlar ya 😀