- Renk
- LAL KIRMIZI
Sevgili arkadaşlarım.....Geremy kardeşim konuyu kitlemiş ama ben bir iki kelime söylemeden rahatlayamayaqcağım ......Sorumluluk konusunda sonuna kadar İstanbuldaki İzmirli nick li Ahmet kardeşime katılıyorum.....Tek üzüldüğüm konunun kandil gününde tarışmaya dönüşmesi......Can kardeş demiş ki Oylamada yani ankette Avrupa yakası yok tu ....Demirelin dediği gibi (Memleketin benzini vardıda bizmi içtik) yani şıklar arasında Avrupa Yakası vardıda İtiraz mı ettik....Modorötör kardeşlerim şıkları koydular adil bir şekilde oyladık...O zaman sende bir yer önerseydin veya itirazını bildirip karşıda olsun buluşma deseydin ....Sonra sana Avrupa Yakası sorumluluğu verilmiş...Senin Ölüm kalım olmadıkça bu toplantıya her koşulda icabet etmen gerekirdi....Sorumluluk sahibi olmak forumda mesaj sayısını artırmak demek değildir.....Bazı şeylere dahil bazı şeylere müdahil olmak demektir....Sonra geleceğin yolun 50.....60 tl lik mazot masrafından bahsediyorsun Koskoca Avrupa sorumlususun .....Yakışır mı sana böyle ufak hesaplar......Sorumluluk bazen birşeyler almadan verbilmektir bazen taşın altına elini düşünmeden sokabilmektir.....Haaaa Sözüm sadece sana değil tabiki bütün İstanbul sorumlulularına........Bu toplantıda tüm İstanbul sorumluluları O L M A L I Y D I........Ben kendi adıma çok üzgünüm Konunun bu boyuta taşınmasına......Can kardeşim yanlış anlama bu sana sitem falan değil.......Bu yazdıklarım gerçeğin ta kendisi........Saygılarımla..................