ısıtmalı buji arızalı yazıyo

ehlikeyif67

Yeni Üye
slm arklar.benim 2007 premio baskı balayı değiştirdikten sonra marşa basarken ısıtmalı buji arızalı yazıyo.soğukta geç çalışıyo.servise sordum yolda bırakmaz ama soğukta geç çalışır dediler.kontrol ettirmek zormudur acaba.

doğru demişler arkadaşım, bunlar 4 tane hangisinin arızalandığını deneyerek buluyorsun, ancak tek tek değiştirme hepsini değiştir, ben tek tek değiştiiririm bozulunca dedim ancak her ay biri gidiyor, dün yine biri arzılandı 2 sini değiştirdiydim 2 sini daha değiştireceğim hafta sonu, çok basit değişiyor zaten, opar da tanesi 18,50 bosh marka,

ısıtma bujisinin birisi bozuktur..20,,25 liralık bir malzeme...serviste araç biraz beklemeye alınıyor..motor kısmı soğutuluyor..buji motor sıcakken söküm yapılırsa ,,,ve takılırsa diş kapma olasılığı yüksek......

ehlikeyif67 tarafından yazılan metin:
slm arklar.benim 2007 premio baskı balayı değiştirdikten sonra marşa basarken ısıtmalı buji arızalı yazıyo.soğukta geç çalışıyo.servise sordum yolda bırakmaz ama soğukta geç çalışır dediler.kontrol ettirmek zormudur acaba.

ısıtma bujisi sadece ilk çalıştırmada işe yarar arızalı ise ısıtma lambası geç söner tanesi bosch marka fiyatı 20 ytl orjinali bozuk olup olmadığını anlamak için üst plastik hava filtresi kapağı sökülüp altta motorun ön yüzünde aküden teker teker bi kablo ile elektirik verildiğinde bozuk olanın uç kısmı kızarmaz bozuk demektir kızdırma lambası için de arabanın kapılarını bir iki sefer kitleyip açınca düzelir ya da cihaza bağlatmaya gerek yok ecu onu algılar gereksiz yere cihaza bağlatma parası vermeyin..........

Rica ederiz ...gecmis olsun kardesim...

benim de kızdırma bujilerinden biri arızalı. geç çalışma gibi bir sorun yok şu an sadece lambası sinir ediyor beni. ama baktırdım daha önceden arızalı olan sıkışmış sanırım sökemediler işi uzun dediler bende daha sonraya bıraktım. sıkışan bujiyi çıkarmak için ne yapıcaklar bilen varmı acaba ?

bosch u tercih et derimm bosch servisne götür işinde gercekden iyiler🙂

onurergin tarafından yazılan metin:
benim de kızdırma bujilerinden biri arızalı. geç çalışma gibi bir sorun yok şu an sadece lambası sinir ediyor beni. ama baktırdım daha önceden arızalı olan sıkışmış sanırım sökemediler işi uzun dediler bende daha sonraya bıraktım. sıkışan bujiyi çıkarmak için ne yapıcaklar bilen varmı acaba ?

Motor sicakken sokturmeyi dene...sicakken blok genlesmis olur....sokmek daha kolaydir.......olmadi baska onerilerde bulunuruz.....

tamam baki abi. şu an zaten geç çalışma sorunu hiç yok. bir dahaki bakım zamanı bujiyede baktırırım artık. sağolasın.

bakiergul tarafından yazılan metin:

Motor sicakken sokturmeyi dene...sicakken blok genlesmis olur....sokmek daha kolaydir.......olmadi baska onerilerde bulunuruz.....

tecrübe asfaltı kazıyor!

RAPTOR tarafından yazılan metin:
bakiergul tarafından yazılan metin:

tecrübe asfaltı kazıyor!

Teveccuh gosteriyorsun ustam senin yaninda. Kaf in eteginde bir garip karinca olurum ancak...

Back