ehlikeyif67
Yeni Üye
ehlikeyif67 tarafından yazılan metin:
slm arklar.benim 2007 premio baskı balayı değiştirdikten sonra marşa basarken ısıtmalı buji arızalı yazıyo.soğukta geç çalışıyo.servise sordum yolda bırakmaz ama soğukta geç çalışır dediler.kontrol ettirmek zormudur acaba.
onurergin tarafından yazılan metin:
benim de kızdırma bujilerinden biri arızalı. geç çalışma gibi bir sorun yok şu an sadece lambası sinir ediyor beni. ama baktırdım daha önceden arızalı olan sıkışmış sanırım sökemediler işi uzun dediler bende daha sonraya bıraktım. sıkışan bujiyi çıkarmak için ne yapıcaklar bilen varmı acaba ?
bakiergul tarafından yazılan metin:
benim de kızdırma bujilerinden biri arızalı. geç çalışma gibi bir sorun yok şu an sadece lambası sinir ediyor beni. ama baktırdım daha önceden arızalı olan sıkışmış sanırım sökemediler işi uzun dediler bende daha sonraya bıraktım. sıkışan bujiyi çıkarmak için ne yapıcaklar bilen varmı acaba ?
Motor sicakken sokturmeyi dene...sicakken blok genlesmis olur....sokmek daha kolaydir.......olmadi baska onerilerde bulunuruz.....
RAPTOR tarafından yazılan metin:
bakiergul tarafından yazılan metin:
Motor sicakken sokturmeyi dene...sicakken blok genlesmis olur....sokmek daha kolaydir.......olmadi baska onerilerde bulunuruz.....
tecrübe asfaltı kazıyor!