Umutonuraras
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 21 Ocak 2021
- Adı
- Mesut
- Kan Grubu
- 0 +
- Aracınız
- Doblo
Evet 3 çizgi var ayna altındaki sensore bakmadım..ne yapmam gerekli pekiSizinki hangi segment sol ayna altında çıkıntı var ısı sönsörüdür sizde var mı? Varsa ya bozuktur bozuk olsa da yinede yanlış gösterirdi ekranda birşey olurdu ekranda boşta 3 çizgi görünüyor mu? Sensör varsa ekranda da 3 çizgi varsa sensör kablo yada soketinde sorun var,Sizde hiç sensör yoksa ayrıca hat çekmeniz gerek.Aynalarda herhangi bir değişiklik yaptıysanız sürücü tarafı 5 kablolular ve 8 kablolular var sürücü tarafı sensörlü olanda orjinal 8 çıkış vardır ve 5 kablolu olanlarda sensör kablosu maalesef yok aracınızda orjinalinde sensör varsa ayna içinden ayrıca çekip sokete bağlamanız gerek.Ekranın fotosunu da atsaydınız iyiydi
05065830910 whtsap görüşelim uygunsa sizedeaynı problem bendede vardı 2 aracımın ikisindede birinde sensör arızalıydı, birinde kabloları sürekli katlamaktan dolayı kopmuştu kablosu kopuk olanı kablo tazeleme işlemiyle hallettim, sensör arızasını da bir elektronikçiden 2 tl ye 10k ntc termistör alıp sensörün yerine taktım sorun çözüldü,
çok ama çok basit bir içlem sol aynanın dış kapağını sökmen yeterli olabilir
msj gönderdim sana ama dönmedin05065830910 whtsap görüşelim uygunsa sizede