Doblo Hayalet gösterge

Merhabalar arge çalışmalarınız acaba ne aşamada merakla bekliyoruz
Merhabalar bitmek uzeridir. Olmusken lastik basinc uyari sistemi olsun dedik malum eakisehirde sokaga cikmaya yasagida bizi yavaslatmaktadir. 1 aya kalmaz bitmis olacaktir.
Sonrasinda patent islemleri olacaktir

Selamlar Rüştü bey, bu tablet olayını asıl gösterge panelinin yerine mi konumlandıracaksınız nasıl olacak o kısmı?

Merhabalar Asil gostergenin yerine yada bazi araclarda asil gostergenin ustune konumlanacaktir.

Peki tableti asıl göstergenin ebatlarında nasıl şekillendireceksiniz?

Tebrik ediyorum. Çok iyi çalışma.

Abicim eline sağlık çok güzel olmuş ama bişey dikkatimi çekti, grafiklerde tam bir akıcılık yok atlama ve takılma var gibi bu giderilebilir bişeymi yoksa böylemi kalacak. Ama böyle de kalsa bence olmuş, tekrar eline emeğine sağlık..

Abicim eline sağlık çok güzel olmuş ama bişey dikkatimi çekti, grafiklerde tam bir akıcılık yok atlama ve takılma var gibi bu giderilebilir bişeymi yoksa böylemi kalacak. Ama böyle de kalsa bence olmuş, tekrar eline emeğine sağlık..
merhabalar atlama sanırım devirde var farkettim giderilecek inşallah

Selamlar Rüştü bey, bu sistemde kullandığınız teknolojiler nelerdir? (Database, yazılım dili, grafikler vb)

Selamlar Rüştü bey, bu sistemde kullandığınız teknolojiler nelerdir? (Database, yazılım dili, grafikler vb)
grafikler reklamcı ile anlaştık çimler reklamcımız yapmıştır. yazılım dili araçtan araca farklılık göstermektedir.

Tebrik ediyorum. Süper oldu.???

tebrikler emeğinize sağlık
sırada 2 versiyon göştergemiz olacak harita kemera destegi vs vs olacak....
yada sponsor bulursam oto pilot yapacagım. maliyetli iş auto pilot...

merhabalar sonunda göştergemizi aracımıza taktık..
Abi sen ne yapmışsın baştan sona zevkle okudum böyle girişimleri görmek gerçekten çok hoş keşke imkanımız bilgimiz olsa bende yapmak isterim Ağustos gibi Eskişehir'e yeni ehliyet almış bir kardeşin olarak D2 ile gelme durumum var önceki mesajlarında D2 ile de test etmek için araç bakacağım demişsin düşünür isen seve seve yardımcı olurum olmazsa bile tanışıp bir çay kahve ısmarlamak isterim ( öğrenci işi olsun ama ? ) sanki devir göstergesiz daha bir hoş ve sade olmuş ama sonuçta mod mod isteyen istediği gibi kullanabilir tekrardan eline emeğine sağlık umarım istediğin başarıyı yakalar zaman ve emek var sonuçta

Abi sen ne yapmışsın baştan sona zevkle okudum böyle girişimleri görmek gerçekten çok hoş keşke imkanımız bilgimiz olsa bende yapmak isterim Ağustos gibi Eskişehir'e yeni ehliyet almış bir kardeşin olarak D2 ile gelme durumum var önceki mesajlarında D2 ile de test etmek için araç bakacağım demişsin düşünür isen seve seve yardımcı olurum olmazsa bile tanışıp bir çay kahve ısmarlamak isterim ( öğrenci işi olsun ama ? ) sanki devir göstergesiz daha bir hoş ve sade olmuş ama sonuçta mod mod isteyen istediği gibi kullanabilir tekrardan eline emeğine sağlık umarım istediğin başarıyı yakalar zaman ve emek var sonuçta
Her zaman beklerim caylar benden olsun 🙂

merhabalar sonunda göştergemizi aracımıza taktık..
Ya da parçaları gösterirseninz biz de alıp (yazılım ile) kullanmakdan onur ve gurur duyarız. Açıkcası Doblo 3'e de yakışmamış değil. Namussuz ne yapılsa yakışıyor 🙂

Back