Doblo d1 model aracım var 2003 1.9 jtd sx hava akışmetresi arızalandı dedi usta fişi çıkardı araba şahlandı ama aşırı derecede siyah duman atıyordu ve yakıt az da olsa artmıştı bende fişi tekrar taktım o parça arızalı değiştirmeme gerek var mı sizce şu an takılı bi şekilde sürüyorum...
Ama sanki 3.viteste kapatınca pedala böyle bir yarım sn 1 sn bi tepki geçikmesi oluyor gibi ,sanki geç komut alıyor gibi , gitmek istiyorda gidemiyor gibi.. Sonuçta derdim yok bana yetiyor da sadece merak ettim 🙂))
@YASİNAÇIKYER
Temizletmedim ama ustanin dediği fişini söktü böyle kullan bı şey olmaz dedi bende kara dumani çok olunca geri taktim su an için Allah'a şükür hiçbir şekilde kara duman yok gidişide 2 bin devire gelene kadar gidiyim gitmiyim mi diye soruyor kendine herhalde ? ama turbo devreye girince Maasallahi var
[automerge]1545668197[/automerge]
@fthpl
Vallaha bilgisayara taktı beyine baglanip öyle bulmuştu arızayı
@fthpl
Gaza geç tepki olayı oluyor hava akışmetre problemlerinde ama kesin ondandır demek için fişi söküp test etmen gerek sorun düzeliyorsa akışmetre kaynaklıdır temizlik hiç yaptırmadıysan bi temizletirsin büyük ihtimal düzelir problem
[automerge]1545725172[/automerge]
@osmanakcyn
geri takmakla iyi yapmışsın maalesef ustalar bizim arabalarda bunu çok yapıyor uğraşmamak için herkes böyle kullanıyor deyip geçiyor ama ben daha rastlamadım kullanana 🙂 bir süre ustanın gazına gelip o şekilde kullandım benim arızayı ustalar çözemediği için ama çok fazla duman atıyor oda yakın zamanda katalizör e zarar verir.