ahmetkuzhan
Yeni Üye

selamınaleyküm arkadaşlar foruma yeni katıldım bir kusurum olursa affola... hararet göstergesi ilk çalıştırdıgımda çalışıyor 5 saniye sonra sıfıra iniyor ve motor arıza ışıgı yanıyor sizce neden olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum teşekürler...
motor çalıştrdıktan sonra oluyor normalde bütü ısıklar söndükten sonra çalıştırıyorum... çalıştırdıgımda hararet motor sıcaksa yükseliyor biraz.. sonra sıfıra iniyor ve arıza lambasını yakıyor..selamınaleyküm arkadaşlar foruma yeni katıldım bir kusurum olursa affola... hararet göstergesi ilk çalıştırdıgımda çalışıyor 5 saniye sonra sıfıra iniyor ve motor arıza ışıgı yanıyor sizce neden olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum teşekürler...
motor çalıştıktan sonra arıza lambası sönüyor mu?
motoru çalıştırmadan önce tüm lambaların sönmesini bekliyormusunu?
sağolun.. aynı arıza olabilir çünkü hararet le ilgili oldugunu düşünüyorum... birde kalöriferi açtıgım zaman buz gibi hava geliyor hıç ısınmıyor...aleykümselam hoşgeldiniz
bu arızayı bi fiorino sahibi olan birinden duymuştum problem termosttan mış adam termostatı değiştirmiş sorun düzelmiş
termostatın fiyatı hakkında bilginiz varmı ??evet bende duydun termoları degiştirginiz zaman bir şey kalmaz inşallah
motor çalıştrdıktan sonra oluyor normalde bütü ısıklar söndükten sonra çalıştırıyorum... çalıştırdıgımda hararet motor sıcaksa yükseliyor biraz.. sonra sıfıra iniyor ve arıza lambasını yakıyor..selamınaleyküm arkadaşlar foruma yeni katıldım bir kusurum olursa affola... hararet göstergesi ilk çalıştırdıgımda çalışıyor 5 saniye sonra sıfıra iniyor ve motor arıza ışıgı yanıyor sizce neden olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum teşekürler...
motor çalıştıktan sonra arıza lambası sönüyor mu?
motoru çalıştırmadan önce tüm lambaların sönmesini bekliyormusunu?
termostata baktırınBenim araçta hararet lambası motor arıza lambası fan çalışıyor hararet göstergesi kalkıo geri iniyor soğuk iken motor ilk çalıştırdığımda 5 km gidiyorum kapatıp tekrar çalıştırıyorum herşey normale dönüyor
Termostat değişti 3 tane müşür değiştitermostata baktırın