Gündüz Ledi

aozgur

Fenomen Üye
Adı
Özgür Oral
Modeli
Renk
Mistik GRİ
arkakaslar D2 kasa dobloma gunduz ledi takmak istiyorum ama muayeneden cekiniyorum.gunduz ledini taksam muayenede bi sorun cikar mi..

muayneden sıkıntı çıkarmı bilmem ama çekerseniz ledi kablonun arasına soket taktırın sıkıntı çıkarsa soketi söker muayneye girersiniz ledleri sorarlarsa görüntü amaçlı taktırdım dersiniz

hiç bir sıkıntı olmaz daha iyi olur.2010da bütün araçlarda mecburi olacaktı,malesef yasalaşmadığı için olmadı,avrupada gündüz ledleri mecburi hatta çoğu avrupa araçlarında fabrika çıkışlı oluyor...

cok tesekkur ederim sizce arabanın hangi taragina koymaliyım benim aklnmda sis lambasinin yannda ki bos yer var

d2 lerde sis lambasının yanı güzel oluyor ama d1de koyacak yer yok

anlaşıldı o zaman siparişi verip sis lambasının yanına monte edeceğim...parklara mı bağlıyalım yok sa direk kontak tan elektrik mi çekelim..

anlaşıldı o zaman siparişi verip sis lambasının yanına monte edeceğim...parklara mı bağlıyalım yok sa direk kontak tan elektrik mi çekelim..
Bu konuyu,elektrik işini baki abi iyibilir,sana yardımcı olacaktır.

muayenede sorun çıkacağını sanmam....ama fikrim bence sis farının etrafına yuvarlak şekilde yapman....bence öyle daha güzel olabilir..

neresi var abi plakanın altındaki boşlukmu orasıda emanet gibi oluyor

bi sıkıntı olamması gerekiyor zaten d3tede gündüz farı var

bi sıkıntı olamması gerekiyor zaten d3tede gündüz farı var
d3 deki fabrika çıkışlı tabikide sorun olmaz.........d1 deki sonradan yapılıcağı için belki hafif kusur felan yazarlar........

Ledleri montaj ettim Buyrun resimler...Gunduz cekimi

güzel maşallah

güzel güle güle kullan

Back