Gündüz farı ve parklar

FireFrost

Aktif Üye
öncelikle selamlar,
yakın bir abimin d3 premio doblosu var. geçen gün sokağa girerken gördüm farlara turuncu ampul takmış. bayağı güçlüydü. ve tek nokta olarak yanıyordu. d3 lerde gündüz farından hariç parklar varmı? eğer bu gündüz farı ise ben aynı ampulu alıp benim d2 min parklara taksam ışık fara çok yayılırmı yoksa d3 gibi fazla yayılmadan güzel bir görüntü verirmi ? tşk.

Senin gördüğün d3'teki gündüz farları bende turuncu ampül taktım güzel görünüyor.Park ampülü yerine taılabilecek ampül değil onlar büyük.

anladım teşekkürler. peki ben parklara turuncu ampul taksam d2 dobloda ışık far içindde çok yayılırmı? yada nokta olarak yanan guclu turuncu park ampulu varmı bildiğiniz ? güçlüden kastım gündüzde görülebilsin

normal park ampulü nasıl yayılıyorsa oda aynı şekilde yayılır.d3te gündüz farlarının kendi ışık yuvaları var o yüzden nokta şeklinde görünüyor.güçlü park ampulü konusunda bilgisi olan arkadaşlar cevap verecektir.

gündüz farlarını vende sarı ampul yapacaktım güzelde oluyor aslında

Hangi park ampulunu alırsan al ışık hep yayılacak onun yerine benim yaptığım gibi güdüz ledi takabilirsin www.teamdoblo.com/forum/viewthread.php?thread_id=8186

bende turuncu ampul takmak istiyorum gündüz farları yerine maliyeti ne olur acaba

@gökhangün
Tanesi 1.5tl den 3tl ama camı turuncu olandan al boyalı alma.

ben d2 me parklara turuncu taktım, ışık yayılıyor ama çok fazla değil, hatta baya sevimli gösteriyor sisleride açınca 😀

sislere far kaplama yapıp üzerine birde sarı ampul koysam etkinliği kaybolur mu acaba ?

20150322_153219.jpg

Arkadaşlar hazır yapılmışı var, gündüz olduğundan şiddeti az gibi duruyor ama gece sokak aydınlanıyor.

@ceyhungulen
hocam bu park mı gündüz farı mı turuncu olan ? 😀

Gündüz farı , turuncu cam

slm gökhan öncelikle maşallah araban çok güzel rabbim kazsız belasız binmeyi nasip etsin tampondaki ledli gündüz farını nasıl nerde yaptırdın nasıl temin edebiliriz bilgi verebilirmisin.

O turuncu taktiginiz ampul bende yanmiyolar gunduz farimi bunlar

Menusen yol bilgisayarin ordan aktif etmek gerekiyomus.Deniycwm bakalim

D4 t10 kullanıyor bildiğim kadarı ile diğerleride t 5 kullanıyor bunların led olanları var t 10 diplilerin mercekli olanları var çifti 45 veya 50 tl civarı nokta ışık veren öndeki merceklerden kaynaklanıyor t 5 olanlarda mercek yok ufak ama led olan ışık kaynağı fazladır dağılma konusu lambanın iç tası nekadarsa okadar yayar orjinal gibidir

Back