GÜNCEL MAZOT FİYATLARI

Nedense hiç şaşırmadım 🙁

e hani epdk tavan fiyat uygulamasındaydı. hani 20 nisana kadar fiyat 3,75 olarak kalcaktı. ulan bari kendi kararlarıyla çelişkiye düşmeseler ya. bu kadar da olmaz ki.

Hadi geçmiş olsun.Motorine 14 krş birden zam yapılmış bu gece yarısından itibaren geçerli olacakmış.Ankarada 3,82 den 3,96 ya çıkmış oluyor.Allah kahretsin böyle işi lanet olsun.Gidip doldurun bugün depoyu mümkünse...

FLAS HABER! BENZINE 7 KRS VE MOTORINE 14 KRS ZAM GELIYOR. DEPOLARINIZI BUGUNDEN ZAMSIZ,USTELIK TARAFTAR KART INDIRIMI ILE DOLDURUN. LUKOIL, YOLLARIN SAMPIYONU!

Bir hevesle girdim 🙁 hayal kırıklığı ...

alpetten 3,59 dan fulledim...

ne güzel petrol düştü diye sevinirken dolara kurban gitti yine petrol.petrol eski fiyatlarına gelirse o zaman araca binmek ultra lüx olur..mazot tahminim 6tl olur..

Piyasa serbest oldu diye biliyorum. Dolar bahanesiyle fiyatlar daha da artar gibime geliyor.

zaten hep artıyor ..
bu ne arkadaş kimse dur demeyecekmi en sonunda çiftçi belgesi alıcam mazottaki tüm imkanlardan yararlanacagım

Türkiye petrolleri nin mazotu nasıl arkadaşlar. Kullanan varmı bizim araçlar tp den hangi mazotu almalı? Geçenlerde kardeşimin çalıştığı şirkete gitmişler araçlarına indirim kartı yazmışlar kardeşimde benim aracın plakasınıda vermiş şimdi kartı bekliyorum ama alıp almamakta kararsızım kullanan varsa bilgi verebilirmi?

müdür bu gün opetin yanından geçerken gözüm fiyatlara çarptı ve birden aklıma şu soru geldi:

hauuu mazot midur?diesel midur?

Bugünün haberi
Akaryakıta çifte zam geldi. Benzinin litresine 10, motorinin litresine ise 8 kuruş zam yapıldı.
Zamlar yarından itibaren geçerli olacak. Böylece kurşunsuz benzinin litre fiyatı İstanbul'da 4,62 liradan 4,72 liraya çıkacak. Litresi 3,94 lira olan motorin ise 4,02 liradan satışa sunulacak.

bana öyle geliyor ki bunlar iyi günlerimiz.petrol varil fiyatı yükselirse mazot 5tlyi geçer gibi geliyor..

Back