GÜNCEL MAZOT FİYATLARI

hergün 50 lira alınca pek bişey farketmiyor bizim için hergün 50 lirayı yakıyor ucuzda olsa pahalıda olsa ve şehir içinde daha hiç fullediğimi hatırlamıyorum sadec uzun yolda fullerim.

fullemeye fullemeye heralde deponun üst kısmı pas tutmuştur😀

@yunus0635
Başkanım indirim olacak daha yansıtılmadı.

Sanırım gece uygulamaya koyulur yeni fiyatlar.

Total den Teb total kredi kartıyla alırsanız anında %5 indirim var depoda 10_12 lira ya karşılık geliyor direk indirim yapar puan yuklemiyor , yararlanmak isteyenlere

@nezih24
Ben kullanıyorum kardeşim o kartı.Şu an normalde 3,55 TL olan Excellium dizel 3,35 e gelmiş oluyor bu sayede.Ama buna rağmen daha ucuz mazot satan yerler de var 3,25 e 3,20 ye falan.O zaman denk gelirsem normal kartımla alıyorum mazotu daha ucuza gelmiş oluyor.

Ben hep totalden alıyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama depo temizliğini ve. Bakımını yapan firmalar arasında yer aldığını söylüyor lar, daha ucuz satan lar var ama guvenemiyoruz pek daha önceki aracimada 45000 km bindik hep totalden aldım

@Sezgin Tok
Tamam başkanım teşekkürederim

@nezih24
Shell nitro iyidir herdaim

ucuz satan yerlerin nasıl o fiyatlara sattıkları belli değil . pis mazot büyük masraflara yol açabilir.
elmadağ rampasını indikten sonra meram diye bir firma var 3 tl di bu aralar. hatta 2.95 tl görmüşlüğüm bile var ama cesaret edip alamadım

Total iyidir mazotu kalitelidir.Ama bütün istasyonlar aynı rafineriden alıyorlar mazotu sonuçta.

Shell nitro demek performans demek Şaşmıyoruz asla
Screenshot_2015-11-17-00-19-41-1.png

@jerikho
Sanırım o dediginiz istasyon Kirikkaledek rafineriye yakin oldugu icin nakliyesi ucuza geliyordur.O yuzden ucuz olabilir. Kirsaldaki istadyonlar yakiti daha ucuz satiyor genelde.

Shell + nitro çok iyi yakıt
Sessiz çalışır motor. Bariz bir şekilde duyarsınız , eski traktör sesi yoktur .
Titreşim azalmış ve sessizlik artmıştır 🙂
Yakıt sistemlerini temizler azda olsa.

Çekiş gerçekten artar. 1800 devirde sanki 2000 le gitme hissi veriyor. Cok ince yakıttır.

Yalnız yakıt fiyatları halen tr de pahalı , petrolün vqriki dünyada 120/$ dan 35 dolarlara düştü. Bizde halen aynı .
Yap 1.80 TL adam gibi😛

@Ultralion
opetin yakıtı shell po bp gibi istasyonlara göre biraz daha kalın olduğu için araçlar az yakar tabi bunların içinde her istasyonun kendi katkısını koyduğu için de fark var ama @yunus0635 başkanın dediği gibi shell nitro tek geçerim hem motor temizler hem fazla performans verir ama diğer mazotlara göre fazla yakar

Back