GÜNCEL MAZOT FİYATLARI

@Fethi KORKUT
dolar rekor kırdı bizde perol fiyatı hem varil fiyatına hemde dolara bağlı

Yaw yiyeyim dolarını murat. Petrol kaç aydır dusuyo daha bi numarasını görmedik. Doların arttığı günün gecesinde bindiriyolar. Amaâan neyse. Biz ne dersek diyelim olan degismicek nasil olsa.

Eyvahlar olsun yine zam dönemi başlıyor anlaşılan.Ne güzel alışmıştık sürekli düşmesine.Benzine geldiğine göre motorine de bir iki gün içinde zam gelir kesin.Bu arada en son bugün dün 3,35 TL den aldım havaalanı yolunda TP istasyonundan.Aldığım normal dizeldi eurodizel 3,41 TL idi.Umarım iyidir mazotu.Yine İstanbul yolunda Lukoil istasyonunda 3,35 TL den satılıyor motorin.Kurtuluş kavşağında Sanoil istasyonda 3,39 TL Ankaralı arkadaşlara duyurulur...

Ben normalde Total istasyonlardan alıyorum.Total kartım var %5 indirimli alıyorum bu sayede şu an 3,68 TL Excellium dizel indirimle 3,49 TL ye denk geliyor.Ama buna rağmen bu dediğim istasyonlardan alınca daha ucuza geliyor...

Shell pahalı ama.Totallere de çok iyi diyorlar ben memnunum şahsen epeydir kullanıyorum Excellium dizeli.Keşke Shellin de indirim kartı olsa o zaman düşünürüdüm...

Olur bir sefer deneriz tabi.Depoya katkı atıyor musunuz arada?

hayır hayır depoyu iyicene bitir sonra 30 tl lik al onuda bitir bir 30 tl lik daha al ondan sonra fulllücenmi 100 tl likmi alıcan ondan sonra yaptır farkı gör kardeşim.

Yaptır derken katkıyı mı kastettin hocam?

6 kuruş zam gelmiş. 🙁

ümraniye shell de norma dizel 6 euro dizele 8 kuruş zam gelmiş 🙁

Malesef zam yaptılar adeta zam yapmak için bahane arıyorlar
yetkililer geçincemeyi akaryakıt fiyatlarına bağlamışlar

@Bursalıkadir
Zam geldi bile kadirim. Dun gece geçirdiler.

Bu fiyatlarda en mantıklı olanı zaruri hallerde araç kullanmaktır. Kaldı ki araba kullanmayı seven benim gibiler için bu fiyatlar bütçeyi yorar.

Benim bir de Nisan ayında hem sigorta hem de kasko var. Artı olarak Haziran ayında muayene, Temmuz ayında MTV ve Ağustos ayında da senelik bakım var. Sanırım otomobil kullanmak eskisi gibi zengin işi olacak. Şöyle bir düşününce senelik masrafı ... Her gün taksiye binsem bu kadar olmaz.

Back