GÜNCEL MAZOT FİYATLARI

istanbul ümraniye po

VgRvAB.jpg

düşecek!tüpraş fiyatı yüksek tutuyor ama baskıya uzun süre dayanamazlar,akaryakıt dağıtım şirketleriyle karşı karşıya gelmeye başladılar.mecburlar fiyat düşürmeye.yoksa devlet yada birleşen akaryakıt şirketleri yeni bir rafineri kurabilir.o zaman işler karışır işte.

Arkadaşlar Yakıtınızı hangi istasyondan alıyordunuz reklam olmazsa performans ve yaptırdığı km bazında paylaşabilirsiniz

opet.

shell kullanan arkadaşlar da çoktur.
bi ara bi anket yapmıştık,çoğunluk opet ve shell çıkmıştı.

yapalım mı bi anket daha?

Benden onceki sahibi hep opet kullanmis bende opet

İlk kilometreden bugüne Shell

Opet'in yakıtı daha mı az gidiyor?

@BISMARCK
Evet ,
Bende öyle tespit ettim
hatta lpg li bir aracım daha var opetten alınan lpg de daha az gidiyor

D3 aracımı sıfır aldığımda bayi bana yakıtını opetten al araç koruma ve puan kazan demişti onun için bir müddet ordan aldım
fakat daimi olmadı
Sizinde dediğiniz gibi opetin yakıtıyla araç yakıt göstergesinin ne zaman bittiğini anlamıyorum
En son olarak Shell ve PO bu ikisinden alıyorum ikisi arasında pek fark görmedim maşallah aracım yakıtını daha ekonomik kullanıyor

Senelerdir bp derim gaz benzin dizel 🙂

@Cetin

sadece 1 kez mecburiyetten 20 liralık bp mazotu aldım...opete düşene kadar geçen 1 saati hiç unutmayacam.perişan etti bizi...

bu multijet gurubu felaket yakıt seçiyor.1300 den tut 2200'e kadar hepsi mazot seçiyor.

ben hiç shell kullanmadım ama shell kullananların çoğu "shellin mazotu daha kalın,daha çabuk bitiyor ama daha iyi gidiyor diyordu"sitede de var bu arkadaşlardan.ama tabi kullanan bilir.

yalnız gaz olayı biraz farklı,hem shell hem opet aygaz euro lpg satıyor.lpg'de bi farklılık olması "pompada hile yoksa" zor.

ben opetten neden şaşmam?mazot kaliteli,istasyon hizmetleri genelde iyi.üç beş şikayetim yok değil,mesela gördüğüm istasyonların neredeyse üçte birinde yıkama hizmeti yok.bu eşantiyon işini kestiler,eyvallah...arkadaş oto askı parfümü nedir ya?biz bile site olarak üyelere gönderiyoruz.bari onu kaldırmasalardı iyiydi.

bide TÜRKİYE PETROLLERİ bu ara dikkatimi çekiyor.istasyon ağı yaygınlaşırsa türkiye petrollerine geçebilirim.

@RAPTOR Böyle dedin şimdi beni kuşkulandırdın o kadarmı kötü 🙁 Şirket araçlarımız olduğu için anlaşma senelerdir bp(taşıtmatik).

@RAPTOR
RAPTORum istanbul ümraniye libadiye metro inşatı arkasında Türkiye Petrolleri var ben arada alıyorum opetten aldığımla kıyaslarsam biraz siyah duman atma sorunu oluyor. performans olarak memnunum. artı olarak opette olduğu gibi yakıt aldıkça puan biriktirme ve onu yakıt veya market alışverişinde kullanılabilecek kartta veriyorlar.

@Cetin

çetin ben bu arabaya sadece bir kere deponun dibine 20 liralık bp mazotu aldım.opet ultraforce ile aradaki farkı çok açık.araba çekişten düştü,rampalarda sülük gibi yapıştı.körfezi geçerken diklediğin rampada araba 4 e düştü.devri zor tutturdum.motor sesi tuhaflaştı,enjektörler ses yapmaya başladı.opete düşene kadar perişan olduk,süründük.

bunu derken bp mazotu genelde kötüdür demiyorum.bana denk gelmiş olabilir.mazot yenidir belki,dinlenmemiştir yada deponun dibine denk gelmişizdir.yada o gün istasyonun kötü gününe denk gelmişizdir.şans olabilir.ama bu sıkıntıyı çektim.

Yaw iyi hoş bilgi veriyosunuz da siteye giriyorum bakıyorum bu başlığa biri bisey yazmış heyecanla aciyorum indirim haberi var diye sonra hüsran. Su mazot kalitesi muhabbetini başka başlık açarak yapsaniz?

@Fethi KORKUT
🙂

Arkadaşlar benzine bu geceden itibaren 7 kuruş zam var. Yarın mazota da zam gelebilir. Onun için yarın fulleyelim.
(link)

Hoppalaaa ne zammı simdi ya bütün dünyada yerle bir petrol fiyatları. Neyse ağzımı bozmayayim aksam aksam.

@Abd-ullah
evet gelebilir fullesek çok iyi olur paylaşım için teşekkürler

Back