Doblo Güncel Baskı Balata + Volant değişim

EnginDemirbas

Daimi Üye
Doblo
Adı
Engin
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Memur
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Plus
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2015
Renk
Beyaz
İl: Ankara
Yer:
Yetkisiz Servis (17yıl Fiat servisinde çalışmış usta)

KrediKartı
Dot4 fren hidrolik yağı 500ml 70₺
Şanzıman yağı 3litre 450₺
BaskıBalata set volantlı 8450₺ (VALEO)
Balata Sprey 30₺

Nakit
İşçilik 1500₺

Toplam
10500₺

Son düzenleme:
hayırlı olsun mu diyeyim geçmiş olsun mu diyeyim 🙂
kaç bindeydi araç?

Normal olmuş iyi günlerde kullanın

İl: Ankara
Yer:
Yetkisiz Servis (17yıl Fiat servisinde çalışmış usta)

KrediKartı
Dot4 fren hidrolik yağı 500ml 70₺
Şanzıman yağı 3litre 450₺
BaskıBalata set volantlı 8450₺ (VALEO)
Balata Sprey 30₺

Nakit
İşçilik 1500₺

Toplam
10500₺
Hayırlı olsun bu usta nerde adres ve tel paylaşabilirsiniz

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Sponsor harici parçacı ve usta bildirimi yasaktır.
yeni görüyorum, acaba neden yasak ?? sponsor zorunlu mu, değil. insanları bilgilendirmek hata mı ? tabiki hata değil ! sponsora gidip pişman olan yok mu? elbette vardır. ayrıca burada bir öneride bulunmak için paylaşılan ustanın size reklam bedeli mi ödemesi gerekli? reklam bedeli ödemesi yapmadan usta bildirimi yapamıyor muyuz?

yeni görüyorum, acaba neden yasak ?? sponsor zorunlu mu, değil. insanları bilgilendirmek hata mı ? tabiki hata değil ! sponsora gidip pişman olan yok mu? elbette vardır. ayrıca burada bir öneride bulunmak için paylaşılan ustanın size reklam bedeli mi ödemesi gerekli? reklam bedeli ödemesi yapmadan usta bildirimi yapamıyor muyuz?
sponsor dediğimiz olgu bizim bizzat görüşüp anlaştığımız ve ailemize giderleri için katkı sunan firmalardır.
sponsor olarak kendilerine gelir elde etmek için uğraşırlar.
mesela siz bir usta paylaştınız. Bu ustaya giden mağdur olursa sorumlusu siz olacak mısınız?
biz anlaşırken mağduriyet durumunda 2 tarafı da dinleyip kim haksız ise çözmesini bekliyoruz.
Yani sponsor ile ticaretiniz de yaşanılan olumsuz bir durumda haklı iseniz sponsora çöz diyoruz çözmezse sponsorluk bitiyor.
sadece siz değil sırf reklamını yapabilmek için birçok üye olan ve mesaj yazan var. Hal böyleyken herkes her firmayı yazsın. Kişi dolandırıcı da olabilir.
2009 dan bu yana faaliyetteyiz. Buluşmalarımıza insanlar ailesi ile gelip yiyip içip hediyelerini alıp 1 kuruş para vermeden evine gidiyor.
Turbo, trigier seti, subap, egr, yedek parça, motor yağları vb. bi dünya hediye veriyoruz. Bunlar hep sponsorla oluyor.
Sponsor olmazsa sadece bu sitenin bile yıllık giderini nasıl sağlayacağız?
Biraz anlayışla bunu farkedeceğinize inanıyorum.

Ayyıldız zaten bizim sponsor değil mi???

Adana da sponsorumuz var mı.?

Ben Ankara'dayim başkan

Ayyıldız aklımda oraya gidecem zaten

Zaten ankarada olduğun için dedik okan

Evet o Erdinç oluyo
Burada 26.04.2022 de tavsiye üzerine şarj dinamosu yenilemesi + v kayış ile gergi kütüğü değişimi yaptırdım. 30.04.2024 de Adana'ya giderken Gülek geçidinde yolda kaldım. Kasko ile Adana'da ustama götürdüm, gergi kütüğünü tekrar değiştirdiler ve şarj dinamosunu tekrar yenilediler üzerine maşallah 40 bin km yol yaptım şehirler arası şehir içi Velhasıl kelam Ankaradaki İskitlerdeki dürüst esnaf HasanBasriEROL ustamdan şaşmam artık .

Burada 26.04.2022 de tavsiye üzerine şarj dinamosu yenilemesi + v kayış ile gergi kütüğü değişimi yaptırdım. 30.04.2024 de Adana'ya giderken Gülek geçidinde yolda kaldım. Kasko ile Adana'da ustama götürdüm, gergi kütüğünü tekrar değiştirdiler ve şarj dinamosunu tekrar yenilediler üzerine maşallah 40 bin km yol yaptım şehirler arası şehir içi Velhasıl kelam Ankaradaki İskitlerdeki dürüst esnaf HasanBasriEROL ustamdan şaşmam artık .
Kapısına gidip yada arayıp görüşeydiniz

Kapısına gidip yada arayıp görüşeydiniz
Kapısından 500km uzakta ne yapılabilirdi? veya Arasam ne değişecekti? Ben arızamı gurbet ellerde onarımını yaptırdıktan sonra kapısına gitsem ne olacaktı?

Back