EnginDemirbas
Daimi Üye
Doblo- Kayıt
- 23 Eylül 2021
- Adı
- Engin
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- Memur
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Premio Plus
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2015
- Renk
- Beyaz
168binKM de 🙂 eywallahhayırlı olsun mu diyeyim geçmiş olsun mu diyeyim 🙂
kaç bindeydi araç?
Hayırlı olsun bu usta nerde adres ve tel paylaşabilirsinizİl: Ankara
Yer: Yetkisiz Servis (17yıl Fiat servisinde çalışmış usta)
KrediKartı
Dot4 fren hidrolik yağı 500ml 70₺
Şanzıman yağı 3litre 450₺
BaskıBalata set volantlı 8450₺ (VALEO)
Balata Sprey 30₺
Nakit
İşçilik 1500₺
Toplam
10500₺
Ayyıldız otoHayırlı olsun bu usta nerde adres ve tel paylaşabilirsiniz
Hayırlı olsun bu usta nerde adres ve tel paylaşabilirsiniz
yeni görüyorum, acaba neden yasak ?? sponsor zorunlu mu, değil. insanları bilgilendirmek hata mı ? tabiki hata değil ! sponsora gidip pişman olan yok mu? elbette vardır. ayrıca burada bir öneride bulunmak için paylaşılan ustanın size reklam bedeli mi ödemesi gerekli? reklam bedeli ödemesi yapmadan usta bildirimi yapamıyor muyuz?Sponsor harici parçacı ve usta bildirimi yasaktır.
sponsor dediğimiz olgu bizim bizzat görüşüp anlaştığımız ve ailemize giderleri için katkı sunan firmalardır.yeni görüyorum, acaba neden yasak ?? sponsor zorunlu mu, değil. insanları bilgilendirmek hata mı ? tabiki hata değil ! sponsora gidip pişman olan yok mu? elbette vardır. ayrıca burada bir öneride bulunmak için paylaşılan ustanın size reklam bedeli mi ödemesi gerekli? reklam bedeli ödemesi yapmadan usta bildirimi yapamıyor muyuz?
Ayyıldız ve kavaklıdere fiat yetkili servis sponsorumuz evet okanAyyıldız zaten bizim sponsor değil mi???
Evet o Erdinç oluyoAyyıldız zaten bizim sponsor değil mi???
Bunları oku @okanblackAyyıldız ve kavaklıdere fiat yetkili servis sponsorumuz evet okan
Burada 26.04.2022 de tavsiye üzerine şarj dinamosu yenilemesi + v kayış ile gergi kütüğü değişimi yaptırdım. 30.04.2024 de Adana'ya giderken Gülek geçidinde yolda kaldım. Kasko ile Adana'da ustama götürdüm, gergi kütüğünü tekrar değiştirdiler ve şarj dinamosunu tekrar yenilediler üzerine maşallah 40 bin km yol yaptım şehirler arası şehir içi Velhasıl kelam Ankaradaki İskitlerdeki dürüst esnaf HasanBasriEROL ustamdan şaşmam artık .Evet o Erdinç oluyo
Kapısına gidip yada arayıp görüşeydinizBurada 26.04.2022 de tavsiye üzerine şarj dinamosu yenilemesi + v kayış ile gergi kütüğü değişimi yaptırdım. 30.04.2024 de Adana'ya giderken Gülek geçidinde yolda kaldım. Kasko ile Adana'da ustama götürdüm, gergi kütüğünü tekrar değiştirdiler ve şarj dinamosunu tekrar yenilediler üzerine maşallah 40 bin km yol yaptım şehirler arası şehir içi Velhasıl kelam Ankaradaki İskitlerdeki dürüst esnaf HasanBasriEROL ustamdan şaşmam artık .
Kapısından 500km uzakta ne yapılabilirdi? veya Arasam ne değişecekti? Ben arızamı gurbet ellerde onarımını yaptırdıktan sonra kapısına gitsem ne olacaktı?Kapısına gidip yada arayıp görüşeydiniz