gösterge ışığını gündüz yakmak

mkarakusum

Yeni Üye
Doblo
Adı
mustafa
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Merhaba. 2010 Doblo aracımda gösterge ışığım farları açmadan yanmıyor bu normal mi acaba. Farları yakmadan gündüzde gösterge ışığını yakamıyor muyuz.

Parklarla birlikte yanar,gündüz gösterge görülebildiği için böyle bir özellik pek gerekli görülmemiş ama yansımadan göremiyorsanız parkları açabilirsiniz.

parkları açıncada gündüz ledleri sönüyor bir anlam ifade etmiyor ondan dedim. hani başka bir yolu varmı acaba...

Merhaba. 2010 Doblo aracımda gösterge ışığım farları açmadan yanmıyor bu normal mi acaba. Farları yakmadan gündüzde gösterge ışığını yakamıyor muyuz.
Merhaba ben bu işlemi yaptım ama 2012 model d3 ile senin model nedir

Merhaba nasıl yaptınız acaba anlatabilirmisin bende de d3 var
Anlatıyım abi YouTube den gösterge söküm viedosu paylaştım öncelikle göstergeyi yerinden Sökmen gerek döktükten sonra aşağıdaki fotoda göstergeye gelen soket var sokete far kolundan + tetik geliyor kablo rengi biraz değişik aşağıya foto bırakıyorum o kabloyu sokete 5cm kala kesip bantladim yerine cakmakliktan gelen + tetiği bağladım bu kadar kablo rengi mavi gri gibi fotoda isaretli
Screenshot_2020-11-30-13-05-22-767_com.whatsapp.jpg

Anlatıyım abi YouTube den gösterge söküm viedosu paylaştım öncelikle göstergeyi yerinden Sökmen gerek döktükten sonra aşağıdaki fotoda göstergeye gelen soket var sokete far kolundan + tetik geliyor kablo rengi biraz değişik aşağıya foto bırakıyorum o kabloyu sokete 5cm kala kesip bantladim yerine cakmakliktan gelen + tetiği bağladım bu kadar kablo rengi mavi gri gibi fotoda isaretli37935 dosyayı görüntüle
Teşekkür ederim

Back