mkarakusum
Yeni Üye
Doblo- Kayıt
- 25 Aralık 2020
- Adı
- mustafa
- Kan Grubu
- 0 +
- Aracınız
- Doblo
Merhaba ben bu işlemi yaptım ama 2012 model d3 ile senin model nedirMerhaba. 2010 Doblo aracımda gösterge ışığım farları açmadan yanmıyor bu normal mi acaba. Farları yakmadan gündüzde gösterge ışığını yakamıyor muyuz.
Seninde mi d3Merhaba ben bu işlemi yaptım ama 2012 model d3 ile senin model nedir
Merhaba nasıl yaptınız acaba anlatabilirmisin bende de d3 varMerhaba ben bu işlemi yaptım ama 2012 model d3 ile senin model nedir
Anlatıyım abi YouTube den gösterge söküm viedosu paylaştım öncelikle göstergeyi yerinden Sökmen gerek döktükten sonra aşağıdaki fotoda göstergeye gelen soket var sokete far kolundan + tetik geliyor kablo rengi biraz değişik aşağıya foto bırakıyorum o kabloyu sokete 5cm kala kesip bantladim yerine cakmakliktan gelen + tetiği bağladım bu kadar kablo rengi mavi gri gibi fotoda isaretliMerhaba nasıl yaptınız acaba anlatabilirmisin bende de d3 var
Teşekkür ederimAnlatıyım abi YouTube den gösterge söküm viedosu paylaştım öncelikle göstergeyi yerinden Sökmen gerek döktükten sonra aşağıdaki fotoda göstergeye gelen soket var sokete far kolundan + tetik geliyor kablo rengi biraz değişik aşağıya foto bırakıyorum o kabloyu sokete 5cm kala kesip bantladim yerine cakmakliktan gelen + tetiği bağladım bu kadar kablo rengi mavi gri gibi fotoda isaretli37935 dosyayı görüntüle