Doblo Geç çalışıyor

[B]Sedat sade[/B] senin yaşadığın sorunun benzerini ben yaşadım. Benim aracım soğukta çalışıyor ama sıcakta çalışmıyordu. Bende senin yaptıklarının hepsine baktırdım hepsi sağlam çıktı. Sonunda arızanın marş otomatiği olduğu ortaya çıktı.
Bende de bu aynı sıkıntı vardı krank sensöründen çıktı.

72 olmadığı için çalışmaz diyen ustaya bir daha uğramamak lazım. Akü bitik ise amenna ama öyle değilse imkânı yok ondan değil. İnşaallah sabah çalışır düzelmiştir.

72 olmadığı için çalışmaz diyen ustaya bir daha uğramamak lazım. Akü bitik ise amenna ama öyle değilse imkânı yok ondan değil. İnşaallah sabah çalışır düzelmiştir.
Akü bittik dediler cihaza bağladı 10 w yoktu. Marsa bastığın da 9 lara düşüyor. 72 waat al ki sabahları marsa güçlü akım versin dediler. Bişi anlamdım gitti bu durumdan

Akü bittik dediler cihaza bağladı 10 w yoktu. Marsa bastığın da 9 lara düşüyor. 72 waat al ki sabahları marsa güçlü akım versin dediler. Bişi anlamdım gitti bu durumdan
Akü bitikse olabilir. Ama akü 72 olmadığı için olmaz.

Screenshot_20210309-220316_Gallery.jpg
Screenshot_20210309-220316_Gallery.jpg

Gayet açıklayıcı abi eline sağlık 👑

Bende de bu aynı sıkıntı vardı krank sensöründen çıktı.
Bizim fiorinoda sıcakken geç çalışıyor. Usta bey silindir yuvalarında genişleme vardır sıkıştırmıyordur dedi. Bizim motoru rektefelik etti. Motor 381000 de ama yağ yakma duman ayma üfleme puflama yok. Neye göre rektefe yapacaksa gayrı 😁

Vallah usta Rize gibi bi yerdeyim her usta şuradan olabilir buradan olabilir diye diye bisi olduğu da olmadı. 1.9 jtd dedikten sonra bunlar sıkıntı deyip duruyorlar. En son araç 60 watt akü ile geç çalışır 72 waat alman lazım dediler.
O ustadan koşarak kaç. Jtd ye laf eden bu işi bilmiyordur. Bu kadar net.

benim araçta geç çalışyordu krank devir sensörü ve volant sensörü değişti çakmak oldu.

Back