geremy tarafından yazılan metin:
doblolarda gaz tli varmı yoksa elektronikmi?
hepsindemi?
öyleyse hız sabitleme takma imkanı varmı
😀 😀doblo vip premio tarafından yazılan metin:
paylaşım için teşekkürler
eloktronik sensörlü ve hidrolik hatta d1 dobloyu ilk aldığımızda gaz teli aramıştık servise bile sormuştum ozaman okuldada yeniydik😀😀😀
aslında bana çok lazım konya ovasında ayağım uyuşuyor.
ama tam güvenilir olmalı hata kabul edilemez.
aslında bana çok lazım konya ovasında ayağım uyuşuyor.
ama tam güvenilir olmalı hata kabul edilemez.
Chirmicty tarafından yazılan metin:
ya abi forumlarda okuyorum vw 200 liraya takıyormuş sonradan araçlarına bizimki neden takmıyor birtek sinyal kolu değişiyormuş okadar zaten sanırım onun tesisatıda çekiliymiş sadece sokete takıyorlar iş haloluyor ama bizim servisler üşengeçliğindenmi yapmıyor nedir çünkü yeride var o kolu takmak için
RAPTOR tarafından yazılan metin:
Chirmicty tarafından yazılan metin:
ya abi forumlarda okuyorum vw 200 liraya takıyormuş sonradan araçlarına bizimki neden takmıyor birtek sinyal kolu değişiyormuş okadar zaten sanırım onun tesisatıda çekiliymiş sadece sokete takıyorlar iş haloluyor ama bizim servisler üşengeçliğindenmi yapmıyor nedir çünkü yeride var o kolu takmak için
takılıyor takılıyor...bizde yeni bulduk!
düz uzun yolda yakıtı düşüreceği şüphesiz.
ben her nekadarda gaz pedalını sabit tutmaya çalışsamda araç süspansiyon itibari ile zıplamaya müsait olduğu için gazda değişimler oluyor.bunu anlık tüketimi açarak takip edebilirsiniz.
bakiergul tarafından yazılan metin:
Raptor ustam yakiti dusurdugu konusunda hemfikir degilim...cunku yokus yukari atiyorum 100 km ye sabitledin yokus asagi inerken komprosor freni yaparak hizi verilen km nin az yukarisina cikarak araci o hizda tituyor yani sen yokus asagiyi buldunmu buyuk vitese veya peygamber vitesine atip yakiti azaltirsin.....ama bu alet onu yapmiyor...