gaz pedalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan geremy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
bakiergul tarafından yazılan metin:
Raptor ustam yakiti dusurdugu konusunda hemfikir degilim...cunku yokus yukari atiyorum 100 km ye sabitledin yokus asagi inerken komprosor freni yaparak hizi verilen km nin az yukarisina cikarak araci o hizda tituyor yani sen yokus asagiyi buldunmu buyuk vitese veya peygamber vitesine atip yakiti azaltirsin.....ama bu alet onu yapmiyor...
SELAM BAKİ BEY,PEYGAMBER VİTESİ NRDİR. DEVELERDEMİ VİTES VAR.SELAMLAR.😀😀😀*comfort**bye*

RAPTOR tarafından yazılan metin:
geremy tarafından yazılan metin:
hepsindemi?
öyleyse hız sabitleme takma imkanı varmı

aga mevlüt emminin araba bizim sitenin en yaşlı doblosu seçildi onun arabada da gaz sensörlü elektronik...var gerisini sen hesapla...

agacım hız sabitleme (cruse control) takma imkanı var ancak aracın yazılımıyla bire bir uyuşamayabiliyor...o zamanda gadayı beleyı satın almış oluyorsun...işi çok iyi bilen ve her türlü garantiyi veren birini bulursan taktır...hatta bende taktırayım!

daha önce ben bu konu hakkında bi şeyler karalamıştım ama...
SELAM, BENİM DOBLONUN GAZ SABİTLEME GİBİ DÜZENEĞE İHTİYACI YOK. AKLINA ESTİMİ KENDİ GAZ VERİYOR.SELAMLAR.😀😀😀*comfort**bye*

Peygamber vitesi bosa atmaya denir mevlut baba eski soforlerin lugatindan bu soylem....

MEVKU946 tarafından yazılan metin:
RAPTOR tarafından yazılan metin:
hepsindemi?
öyleyse hız sabitleme takma imkanı varmı

aga mevlüt emminin araba bizim sitenin en yaşlı doblosu seçildi onun arabada da gaz sensörlü elektronik...var gerisini sen hesapla...

agacım hız sabitleme (cruse control) takma imkanı var ancak aracın yazılımıyla bire bir uyuşamayabiliyor...o zamanda gadayı beleyı satın almış oluyorsun...işi çok iyi bilen ve her türlü garantiyi veren birini bulursan taktır...hatta bende taktırayım!

daha önce ben bu konu hakkında bi şeyler karalamıştım ama...
SELAM, BENİM DOBLONUN GAZ SABİTLEME GİBİ DÜZENEĞE İHTİYACI YOK. AKLINA ESTİMİ KENDİ GAZ VERİYOR.SELAMLAR.😀😀😀*comfort**bye*

senin doblo çok akıllı mevlüt amca baksana kendi kendine gaz veriyor 😀

bakiergul tarafından yazılan metin:
Raptor ustam yakiti dusurdugu konusunda hemfikir degilim...cunku yokus yukari atiyorum 100 km ye sabitledin yokus asagi inerken komprosor freni yaparak hizi verilen km nin az yukarisina cikarak araci o hizda tituyor yani sen yokus asagiyi buldunmu buyuk vitese veya peygamber vitesine atip yakiti azaltirsin.....ama bu alet onu yapmiyor...

abi cruse control hız sınırlamaz...yani yavaşlamaya bir etkisi yoktur...(en azından benim kullandığım 4 aracın cruse control sistemi böyle)

hızı routarder sınırlar ki o çok ayrı bi konu!

hem sen yokuş aşağı büyük vitese atmak için debriyaja bastığın anda cruse control devredışı kalır...

crouse kontrol frene debriyaja yada gaza basıldığında devre dışı kalır...boşa almaya kalktığınızda vites küçülttüğünüzde veya büyüttüğünüzde devre dışı kalır

crouse kontroldeki hız sınırlama fonksiyonu ise sadece gaza basıldığında belirlenen hıza gelinince elektronik olarak gazı kesme görevi görür...rampa aşağı kompresore bi etkisi yoktur...

konu gaz pedalından hız sabitlemey kaydı.sorunun cevabı alındı.konu tarafımdan kilitlendi .saygılar.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back