Frene basınca direksiyonda titreme sorunu

UğurBalci

Fenomen Üye
Doblo
Adı
Uğur
Kan Grubu
0 +
Meslek
İşçi
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Plus
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2015
Renk
KURŞUN GRİ
arkadaşlar bildiğiniz üzere aracı daha yeni aldım ilk başlarda bu sorun yoktu gecenlerde yalovadan gelirken farkettim ama abs li araç ilk defa kullandığım için sorun değildir diye düşündüm ama sonunda size sormaya karar verdim yolda 100 -110 km hızla giderken frene hafif dokunduğum zaman direksitonda sağa sola titremeler oluyor sizce bu normalmi değilmi ???

normal değil.servise bir gösterin,garantisi var sonuçta.

Fren disklerinden olabilirmi acaba ?

Daha önce bendede olmuştu.Servis diskler yamulmuş dedi.Nedeni ise yıkamacı yakından su tutmuş😀.O zaman yağmurda kullanmayalım bu arabaları😀. Gürses otomotiv yüksek fiyat vermişti diskler için.Göker otomotivde garantiden değişti.

Daha önce bendede olmuştu.Servis diskler yamulmuş dedi.Nedeni ise yıkamacı yakından su tutmuş😀.O zaman yağmurda kullanmayalım bu arabaları😀. Gürses otomotiv yüksek fiyat vermişti diskler için.Göker otomotivde garantiden değişti.
sıcaklarda da fazla ısındığı için birşeyler olabilir.o zaman ne yapıcaz.hava durumuna bakıp karsız,yağmursuz ve sıcaklığın 15-25 derece aralığında olduğu günlerde araçlarımıza binecez,diğer günlerde toplu taşıma araçlarını kullanacaz.😀😀😀
bu servisler ne kadar gıcıklar.bedava çalışmak istemediklerinden nedense hiçbirşey garantiye girmiyor.hep kullanıcı hatası.😵😵😵

geçmiş olsun kardeşim. sen servisin yolunu tut bir an önce 🙂

aynen katılıyorum.

diskler çok sıcakken üzerine soğuk su tutuysanız yamulmuş olabilir bu ama derhal dervise gidin garantiden hallederler

yakın zamanda hemen servise gidicem birde arkadaşlar bügun fethi kardeşime dinlettim benim aracın klima seside çok fazla birde ortalama bir hızla giderken klima açıksa yavaşlamaya başladığınız zaman wwwwoooooowwwwwww diye bir ses geliyo arabanın devrine göre ses araba yavaşladıkça azalıyo

yakın zamanda hemen servise gidicem birde arkadaşlar bügun fethi kardeşime dinlettim benim aracın klima seside çok fazla birde ortalama bir hızla giderken klima açıksa yavaşlamaya başladığınız zaman wwwwoooooowwwwwww diye bir ses geliyo arabanın devrine göre ses araba yavaşladıkça azalıyo

uğur o ses için tofaşı bursayı bile aradım bi problem değilmiş o ses klima komprosöründen geliyor bunların klima komprosörü pistonlu tipmiş yani o çalıişma sesi bi sorunn değil ben sıfır 1.3 premioyada baktım elgance ve dynamicede baktım onlardada var yani sorun yok

anladım kardeşim çok sağolasın bilgiler için ben cumartesi günü bir servise gideyim fren için bakam ne dicekler

yalnız kardeşim titreme olayını her zaman yapmıyor

inşallah bişey çıkmaz.

inşallah kardeşim gidip bi baktıralım ne olur ne olmaz

inşallah kardeşim gidip bi baktıralım ne olur ne olmaz
evet işini her zaman alabildiğin kadar garantiye al,gerisini Allah'a havale et.

uğur ne oldu gittin mi

yok kardeşim cumartesi gitcem şimdi ben gidersem kesin kavga ederim babam daha sakindir 😀

yok kardeşim cumartesi gitcem şimdi ben gidersem kesin kavga ederim babam daha sakindir 😀
😀 😀

gideceğim servisteki elemanın biri gemlikte oturuyo bugun gittim onu buldum bi dükkanda durumu anlattım hemen servise gel garantili nede olsa dedi bende abi sen bi tur at dene belki bize öyle geliyordur sende dersen sorun var gelirim servise o kadar yolu boşuna gitmeyeyim dedim şu an işlerim var bir saat sonra uğra dedi bende tam 50 dk sonra gittim dükkan kapalı al işte gelde sinir olma kardeşim bakmıcaksan bakamıyorum de kimseyi zorlamıyoruz yalan konuşmanın anlamı yok servisler bile çalışanlarını kendilerine benzetmişler

sakin ol toprağım yaw. hallolur. sinirlenme sen. 🙂🙂

Back