Frene basınca direksiyonda titreme sorunu

zaten anladıkları hiçbir şey yok ki. düzeltme tamir olayını mümkünse hiç bulaşmıyolar. atıp yenisini takmaya çalışıyolar.

bu akşam üstü orhangaziye bir arkadaşımı götürdüm dönüştede servise uğradım servis müdürü ve çalışanı araba bindiler bende arka koltuğa oturdum yola çıktık ve aracı denedik onlarda gördü direksiyondaki titremeyi diskler değişecek dediler balansta gerekiyo arabaya dediler ellerinde disk yokmuş yarın öğleden sonra gel dediler ama gelmeden ara dediler bende cumartesi gelirim dedim cumartesite söz kestik cumartesi değiştircekler diskleri

hayırlısı olsun

bu akşam üstü orhangaziye bir arkadaşımı götürdüm dönüştede servise uğradım servis müdürü ve çalışanı araba bindiler bende arka koltuğa oturdum yola çıktık ve aracı denedik onlarda gördü direksiyondaki titremeyi diskler değişecek dediler balansta gerekiyo arabaya dediler ellerinde disk yokmuş yarın öğleden sonra gel dediler ama gelmeden ara dediler bende cumartesi gelirim dedim cumartesite söz kestik cumartesi değiştircekler diskleri
İnşallah sorun çözülür.....

inşallah kardeşim inşallah çözülür

hadi gözünaydın toprağım. bu dertten de kurtuluyosun. allah başka dert keder vermesin.

sağol kardeşim Allah kimsenin arabasına nazar değdirmesin

AAAMMMİİİNNNNN ! 🙂

evet arkadaşlar diskler değiştirildi ve sorun çözüldü yorumlarını ve bilgilerini esirgemeyen herkese teşekürler

hadi geçmiş olsun.....inşallah bir daha sorun yaşamassın....

hadi geçmiş olsun. gözünaydın toprağım.

geçmiş olsun sıfır arabanın sdisklerine ne olmuş

sağolun arkadaşlar

walla oğuz servis elamanı diskler sıcakken yıkatma aracı dedi o kadar yani

evet doğru söylemiş

Doğru söylemişte disklerin soğumasını kim bekliyor?2003 model d1 in bırakın diskleri balataları 1 sefer değiştirmiştim 140,000 de ki aracı.bu ne biçim disk arkadaş yaa.bir de balatasına 120 tl diyorlar.ucuzlamamışsa.

Back