FRENDEN GELEN SES

MEHMET78

KARABÜK YÖNETİCİSİ
Yetkili Kişi
Yönetici
Başka Araç
Adı
MEHMET
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Başka Araç
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2016
Renk
BEYAZ
günaydın team doblo.arkadaşlar iki sefer oldu sola virajlı yolda sert fren yapmak zorunda kaldım sağ tekerden katır kutur sert ses geldi.yük sağ tekerde oldığu için olabilirmi yada o tekere daha fazla güç gönderdiği için mi olmuş olabilir?yoksa neden olabilir.

fazla hızlı değildim.araç daha16 000 e yaklaştı.frenleri sert kullanmam normalde vites küçülterek yavaşlarım.vatandaşın biri önüme kırınca bende direksiyononu sola kırıp fren yapmak zorunda kaldım hızım 40-50 civarıydı.

sürrat durumuna göre kızaklama olmuş olabilir.balataların ne durumda?en son ne zaman ayar yaptırdın?kampana balatalarının ayarı dengelimi?

fazla hızlı değildim.araç daha16 000 e yaklaştı.frenleri sert kullanmam normalde vites küçülterek yavaşlarım.vatandaşın biri önüme kırınca bende direksiyononu sola kırıp fren yapmak zorunda kaldım hızım 40-50 civarıydı.

20 bin bakımına çok kalmamış.20 binde fren ayarı yapacaklar o zaman rahatlar.sıkıntı etmenizi gerekirecek bi durum olduğunu düşünmüyorum.

abs den gelmiş olabilirmi o ses bende şirketin opel korsası var ani fren yapınca ondanda katır kutur sesler geliyor.

abs den gelmiş olabilirmi o ses bende şirketin opel korsası var ani fren yapınca ondanda katır kutur sesler geliyor.

doğrudur...dişli sesine benzer bir ses gelebilir.

bence ABS devreye girmiş ve aktif çalışmış. reflex olarak ani fren kullanmışssındır.?

Back