Fren Disk ve Balata

Ömürlü parçalar umarım yenilenmiştir tirger gibiler
1.3 zincirli aldım kayışla uğraşmamak için zincirin değişimi de 160 bin km veya ses gelene kadar.V kayışı değişimi 60 bin km'de yapılması gerekiyor.

1.3 zincirli aldım kayışla uğraşmamak için zincirin değişimi de 160 bin km veya ses gelene kadar.V kayışı değişimi 60 bin km'de yapılması gerekiyor.
Yatmış aracın kilometre olarak zinciri içinde geçerliliği var yetkili servis fabrika iş emrinde ya kilometre ya yıl

Yatmış aracın kilometre olarak zinciri içinde geçerliliği var yetkili servis fabrika iş emrinde ya kilometre ya yıl
Kullanım kitapçığını okudum zincir için süre sınırı yok ayrıca V kayışı içinde süre sınırı yok sadece km var her iksinin değişiminde hatta sırf bu yüzden 1.5 almadım aralarında çok az bir fark vardı uğraşamam triger kayışını her 5 yılda bir değiştirmeyle bir dünya masraf diye 1.3 aldım.

Öyle bir şey yok
Yakınlaştırıp inceleyiniz yıl ve kilometre bakımlarını ömürlü parçaları
36813-17005ddb5d7a00202c3676353a5bba63.webp

Şimdi bizim araçlar için frenleme konusunda en başarılı balata disk yetkili servisin taktığı opar mı?Brembo tavsiyesi vardı forumda bir ara sezgin isimli kullanıcı yazmıştı.

Şimdi bizim araçlar için frenleme konusunda en başarılı balata disk yetkili servisin taktığı opar mı?Brembo tavsiyesi vardı forumda bir ara sezgin isimli kullanıcı yazmıştı.
Sezgin kardeşimiz kendi keyfine göre aracını Porche olarak hayal olarak gördüğü için brembo taktı
Dobloda farketmiyo frenleme
Opar ucuz yollu 2500 TL takıyo yetkili servis

Öylesine bakmak için baktım araştırılırsa çok daha ucuza bulunabilir.
Brembo 284mm disk 254tl
Brembo fren balatası 100tl civarı
Trw 284mm disk 200tl
Trw fren balatası 80tl
Brembo max üst seviye diskleri 300tl civarı.

@volkan guney
Gözün gönlün açılsın abi 😀 ahaha
Gelsin şimdide durmasın 😀
5960 dosyayı görüntüle5961 dosyayı görüntüle

@cihatbayir
Uzun şasenin ve kısa şasenin diskleri ve fren kaliperleri farklı.

@cihatbayir
Kısa şase 284mm uzun şase 305mm disk
@Sezgin Tok yok Dobloda hayal oldu brembo macerasının fazla bir Dobloda etkisi yok eskilerde.
Şuanki yenilenmiş Doblo frenleme sistemi gayet başarılı 4 disk frenleme sisteminden dolayı

Size en yakın yetkili servisle zincir konusu ve balata değişimini görüşün 1.3 Doblo için Lancia Trw ye gerek yok
Oparla devam

Ağırlık olarakta 1.3 ler Hafif kantara girerseniz farkedersiniz.frenlemede başarılı olur.
Şayet 1.6 olsa idi TRW Lancia Brembo Hakederdi.

@Sezgin Tok yok Dobloda hayal oldu brembo macerasının fazla bir Dobloda etkisi yok eskilerde.
Şuanki yenilenmiş Doblo frenleme sistemi gayet başarılı 4 disk frenleme sisteminden dolayı
Stellatis oldular Peugeot,citroen,proacity,combo,berlingo,yeni doblo hepsi psa gurubu üretimi ve hepsi aynı araç.Yeni 1.5 motor da 1.6 multijetten daha az tüketiyor ve daha performanslı tabi kullanım ömrü olarak multijet daha uzun olacaktır.

Back