Fikirlerinizi Almak istiyorum Yardimci olursaniz sevinirim

güle güle kullan kardeşim buğra lale almasan bile her daim kapımız açık burada her kesime her arkadaşımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz bir şey yapabildiysek bir nebze yardımımız dokundu ise ne mutlu bizlere 🙂hayırlı olsun kardeşim

Eyvallah arkadaslar ege bolgesindede bi toplanma yapsinlarda burdaki arkadaslarla bulusalim ya 🙂

@fingerbowl
Hani nerde o kadar istedik yollayan falan yok

@fingerbowl
Direk birinden istemedim ancak konusuna yazmıştım aslında bastırmak birşey değil hediye şeklinde gelmesi ayrı bir mutluluk verir benim için

sen bak sayfada yönetici adminler var onların öseline git iste yollarlar kardeşim bizlerde yok yani olsa ben yollarım

@fingerbowl
Teşekkür ederim söylemen bile yeterli

adminlere yazın yöneticilere yazın yollarlar merak etmeyin antalyada olanınızn varsa madmax orda metin yalçın kardeşimiz yönlendiriyim istanbuldan oraya gitti versin sizlere antalyada iseniz istanbulda isenizde serdar can baki liderlerimizle yazışın onlar tedarik ederler sizlere atrkadaşlarım ,

@volkan guney

volkan madem mutlu olacan ben murata doğrudan iletiyorum

@RAPTOR
Teşekkür ederim şimdiden bi garip oldum 🙂

sticker konusunda bütçe ayırdık arkadaşlar marta kalmadan daha öncede olabilir bir çalışmamız olacak sitcker gönderimi yapacağız yanında oto koku filan standart bir paket olacak yani

@BugraLale09
İnşallah hepimiz mutlu oluruz

@kardelenkurt
Valla arka iki cam ve bagaj boş 🙂

arkadaşlar zaten buluşmalara katılan üyelere buluşmada hediye paketleri dağıtılıyor.paketlerde ajandadan cüzdana,temizlik bezinden oto parfümüne,stickerdan şapkaya kadar bir çok hediye dağıtılıyor.bu yönden özellikle istanbul buluşmasını kaçırmamanızı önemle tavsiye edebilirim.

öte yandan dönem dönem bana bir hediye istihkakı ayrılıyor.ben bu istihkakı üye arkadaşlara hediye ediyorum.daha önce yusuf'a,iso'ya ve diğer arkadaşlara zaman zaman bu şekilde paketler gönderdik.yine olursa yine göndereceğiz.

Son düzenleme:
@RAPTOR
Darısı başıma inşallah bu arada İstanbul buluşmasında aldığım gömleği gururla giymekteyim

@RAPTOR

aga ben 2 kolun 10 parmağından biriyim sadece...herşey team doblo için.. 😀

Back