fikirinizi alayım

genc_guc

Daimi Üye
Merhaba Arkadaşlar Ben Aracımın Ön ve Arka tamponunu Boyatmaya Karar Verdim Bu Kararı verirken de Stelerde Gördügüm Resimler İlgimi Cekti Sizce Hangisi Yakışır ?
doblo1.jpg

31300_107143312661903_879772_n.jpg

bence boyat daha havalı olur

Kırmızı sis yuvaları açık olan kardeşim

sait abi ben ön arka tamponları ve araç dışındaki bütün plastik aksamları boyattım bence gayet güzel oluyor yalnız çok dikkat etmek lazım boyadan sonra sağda solda 🙂 fırın boya ile gayet iyi sonuçlar elde edebilirsin abi ön tamponda plastik kalan yerler sadece sis yuvaları ve fiat ambleminin bulunduğu panjur boyanmadı arka full boyandı aynalar yan çita kapı kolları hepsini boyatttık eğer aklında varsa Auto King bu işi çok iyi ve özenle yapıyor abi tavsiyemdir 🙂

saol TAYFUN Ben Sadece Ön ve Arka Tamponu Boyatacam Degişik Birşey Arıyorum verdigim Örnekler Gibi

rica ederim sait abi o sadece boyatmak istiyorsan aracınının rengi beyaz olduğu için ilk resimdeki gibi panjuru siyah bırabilirsin bizim araç granit gri olmasaydı yaptıracaktık o şekilde ama olmadı.yalnız abi ilk resimde tamponlarda ek var düşünüyormusun böyle bişey?

İlk Resim Benimde Kafama Yatdı Ama Fiberci Bir Arkadaşım o Şekil Yapacaksan Tamponla Oynayalım Biraz Diyor O beni Tedirgin Etdi Onun Biraz Oynamasını Bir Ben Bilirim 😀 Ama O ortası Mad Siyah hoş

aynen benimde ilk resim kafama yattı kıyak duruyor

mm7v8.jpg

bence bu daha hoş duruyor 🙂 tabi herkesin zevki ayrıdır. hangisini yaptırırsan yaptır dobloya yakışır usta 🙂

O ilk resim dediğiniz bilgisayar çizimi felan mı yoksa bana mı öylee geliyor bildiğin bilgisayar oyunundan bir kare gibi geldi gözüme 🙂
2 resim arasında da pek bi fark görmedim sadece birinde sis farlarınının etrafı boyanmamış ve kaput kaplaması yada boyaması da yapılmış.

Far çerçevelerini de boyatıp ızgaralıkları vve orta kısmı boş bırakıp ızgaralıktaki logo iptalini yaparsanız hoş bir görüntü alırsınız.

(link) Sait abi bizim burda Arzum dizayn var tanırım kendilerini. Ellerinden de baya doblo geçmiş ve geçmeye devam ediyo. İşleri güzel farklı tasarımlar da var buradan seçebilirsin aklına yatarsa 🙂

*clap**clap* mavi süper olmuş cok haşin bakıyor gerçi caddye cok benzemiş ama ,gayet güzel.....

*clap**clap* mavi süper olmuş cok haşin bakıyor gerçi caddye cok benzemiş ama ,gayet güzel.....

mavi olan direk Scudo ya benzemiş 🙂

bu mavi arac arzumda yapıldı ben yapılma aşamasında yanlarında bulunmuştum bi aralar bende oynayacaktım ama vazgeçtim 😀 kaputun ucuna parça ekleyerek yapıyorlar bunu.

Back