RAPTOR tarafından yazılan metin:
doblonun her bakımda rot balans ayarları yapılıyor sadece 50 tl özel serviste bunun için ödersiniz.
tüm kapı ayar ve kontrolleri yapılıyor özel servisler kapı menteşeleri boşalana kadar bakmaz,boşaldımı değişir,ne anladım ben sein yaptığın bakımdan.
benzili bi araç için bakım boyunca servise git sen demeden bi allahın kulu açıp bujinin durumuna bakmaz,oysa o buji en geç 20.000 km de bir değiştirilmelidir.
sen söylemedikten sonra Allahın kulu v kayışının km sini kontrol etmez,kimse akünü ölçmez,kimse karbon clean sormaz kimse değişecek parçaların kmsini takip etmez!
git özele hadi bakalım yağı filtreleri değiş güle güle,böyle bakımmı olur arkadaş!
(servisçi arkadaşlar üstüne alınmasın,trabzonda da var istisnai durumlar ama istisnalar kaidei bozmaz,ben 15 senedir gördüğümü söylerim!)
geçe seneye kadar doğandı imini cimini en küçük civatasını biliyoduk,kendimiz takip edip gereğini yapıyoduk.sağolsun burdaki özel servis arkadaşta bize yardımcı oluyor doğanı idare ediyoduk ama doblo gelince işin rengi değişti.sonuçta bu araba komple bilgisayarlı,kaputu kaldırıyosun bi plastik parça...tornavidayı alsan nereye takacağın belli değil.
o yüzden ben bunu serviste yaptırım!