bana etiket yolladınız teşekkür ederim yanlız birde nasıl güzel yapıştırılır videosu olsa güzel olur. etiketim heba olmasın diye video bekliyorum
teşekkürler
benimde birara gözüme çarpmıştı ama lazım olunca bulamadım takip ettiğim kadarıyla baya etiket gönderimi yaptılar arkadaşlar sağolsun etiketleri güzel kalıcı şekilde yapıştırmayı gösterirlerse daha iyiolur
Önce yazıları üzerine kredi kartı vb.birşeyle transfer kağıda iyice yapıştıracaksın sonra transfer kağıdı arka cama hizalayarak yapıştır üzerinden yine kredi kartı ile birkaç kez bastırarak iyice yapışmasını sağlayacaksın. En son olarak transfer kağıdı yavaş yavaş çekeceksin. Bu kadar. Bayrağıda yanına ayrıca yapıştır.
@hakanckmkc
Abi sen arka camı pırıl pırıl temizle 5dakka önceden arka cam Isıtıcılarını aç arka cam ısınır sonra tertemizce yapıştır stickerı kaya gibi olur
Slm ben Tekirdağ kapaklı dan doblo ailesine yani katıldım yalnız bu team doblo sticker ların dan nerden nasıl temin edeceğim hakkında bir bilgisi olan varmi? Bana yardımcı olabilecek birini ariyorum