Etiket Yapıştırma Yardımı

hakanckmkc

Aktif Üye
Doblo
Adı
hakan çakmakçıoğlu
Kan Grubu
0 +
Meslek
özel sektör çikolata
Aracınız
Doblo
Modeli
Active
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2006
Renk
KIRMIZI
bana etiket yolladınız teşekkür ederim yanlız birde nasıl güzel yapıştırılır videosu olsa güzel olur. etiketim heba olmasın diye video bekliyorum
teşekkürler

Forumda videolarda var abi yapıştırma teknikleri linki bulamadım ama illaki yardım edeceklerdir iyi günler

benimde birara gözüme çarpmıştı ama lazım olunca bulamadım takip ettiğim kadarıyla baya etiket gönderimi yaptılar arkadaşlar sağolsun etiketleri güzel kalıcı şekilde yapıştırmayı gösterirlerse daha iyiolur

Önce yazıları üzerine kredi kartı vb.birşeyle transfer kağıda iyice yapıştıracaksın sonra transfer kağıdı arka cama hizalayarak yapıştır üzerinden yine kredi kartı ile birkaç kez bastırarak iyice yapışmasını sağlayacaksın. En son olarak transfer kağıdı yavaş yavaş çekeceksin. Bu kadar. Bayrağıda yanına ayrıca yapıştır.

Inşallah yardımcı olabilmişimdir.

Ayrıca youtube da video var. Youtube aramaya team doblo sticker yapıştırma yaz çıkar.

Bak ekran resmi bu
Screenshot_2017-01-09-11-35-56.png

@hakanckmkc
Ayrıca camların kuru olmasına dikkat et

kolay gelsin

havalar biraz ısınsın aceleye gelmesin

@hakanckmkc
Abi sen arka camı pırıl pırıl temizle 5dakka önceden arka cam Isıtıcılarını aç arka cam ısınır sonra tertemizce yapıştır stickerı kaya gibi olur

teşekkürler

@hakanckmkc
Rica ederim

Slm ben Tekirdağ kapaklı dan doblo ailesine yani katıldım yalnız bu team doblo sticker ların dan nerden nasıl temin edeceğim hakkında bir bilgisi olan varmi? Bana yardımcı olabilecek birini ariyorum

Aramiza hosgeldin sticker talep formunu doldurman yeterli olucaktir il yoneticisi varsa sizle iletisime gecer keyifli formlar 🙂

@yunus0635
Tamamdir usta hallettim o işi sagalasin

Back