gardaş sakin ol.o yasa sıfır araç satışı için geçerli.sen dobloyu düşünüyon,dobloda yine abs var.allem olur kullem olur takılır esp.brodway'i doğanı olan ne yapacak?
Peki Ya bu Lastıklerde Sorun Oldugunda Safeline Modelinde ıkaz Vermiyormu.
Nasıl Yani Sen Esp Taktırdınmı ?ya işte bende çok uğraştım ama çok zahmetli bir iş.sonradan montajı neredeyse imkansız.
abi bu lastik basıncı sensörü konusunda biraz kafam karışık benim. bikaç sene önce sağ lastiğim inmişti, aracı hareket ettirdim kapı açık olunca hani dit dit dit diye ötüyorya öyle ötmeye başladı göstergede lastik işareti yandı.Peki Ya bu Lastıklerde Sorun Oldugunda Safeline Modelinde ıkaz Vermiyormu.
yok.dobloda lastik basınç sensörlü model yok.en azından türkiyede yok.
abi bu lastik basıncı sensörü konusunda biraz kafam karışık benim. bikaç sene önce sağ lastiğim inmişti, aracı hareket ettirdim kapı açık olunca hani dit dit dit diye ötüyorya öyle ötmeye başladı göstergede lastik işareti yandı.Peki Ya bu Lastıklerde Sorun Oldugunda Safeline Modelinde ıkaz Vermiyormu.
Merak ediyorum özelliklerde yok ama başıma böyle bişey geldi
abi geçmiş olsun hayırdır?abi bu lastik basıncı sensörü konusunda biraz kafam karışık benim. bikaç sene önce sağ lastiğim inmişti, aracı hareket ettirdim kapı açık olunca hani dit dit dit diye ötüyorya öyle ötmeye başladı göstergede lastik işareti yandı.Peki Ya bu Lastıklerde Sorun Oldugunda Safeline Modelinde ıkaz Vermiyormu.
hacı ameliyatlı halimle beni kıllandırma.dikişleri bu gün aldırdım,beni garaja indirme.emin misin?
abi geçmiş olsun hayırdır?abi bu lastik basıncı sensörü konusunda biraz kafam karışık benim. bikaç sene önce sağ lastiğim inmişti, aracı hareket ettirdim kapı açık olunca hani dit dit dit diye ötüyorya öyle ötmeye başladı göstergede lastik işareti yandı.Peki Ya bu Lastıklerde Sorun Oldugunda Safeline Modelinde ıkaz Vermiyormu.
hacı ameliyatlı halimle beni kıllandırma.dikişleri bu gün aldırdım,beni garaja indirme.emin misin?
bu 2 sene önce olmuştu abi bidahada olmadı, bende böyle bi özelliği olmadığını biliyorum ama çok şaşırmıştım. Göstergede patinaj çeken lastik resmi varya o yandı durunca söndü.
araç üretimden kalktı hala özellik keşfediyoruz iyimi 😀 benim lastik baya inmişti 15 psi falandı yanlış hatırlamıyosam.abi geçmiş olsun hayırdır?abi bu lastik basıncı sensörü konusunda biraz kafam karışık benim. bikaç sene önce sağ lastiğim inmişti, aracı hareket ettirdim kapı açık olunca hani dit dit dit diye ötüyorya öyle ötmeye başladı göstergede lastik işareti yandı.Peki Ya bu Lastıklerde Sorun Oldugunda Safeline Modelinde ıkaz Vermiyormu.
bu 2 sene önce olmuştu abi bidahada olmadı, bende böyle bi özelliği olmadığını biliyorum ama çok şaşırmıştım. Göstergede patinaj çeken lastik resmi varya o yandı durunca söndü.
hasss...o ikaz ışığının ne olduğunu öğrenmek için ben sitede konu açtımya la 4 yıl önce!bi sonuç çıkmayınca "boş bi ışıktır"a bağladık gitti.vay anasını!
ameliyat olduk kardeşim.bir hafta kadar oldu iyiyiz şimdi.
valla oğuz ben balataları değiştirirkende dikkatlice baktım bi sensör falan göremedim, sadece üzerinden çıkan balatalarda kalipere geçen bi soket gibi tırnakları vardı, ama bizim taktığımız balatalar normal soketsiz balataydı ve dolayısıyla özellik iptal oldu sanırım.
Şimdi lastiği indirsemde arıza vereceğini sanmam çünkü soketli balata takılı değil, He o balatadaki soket gibi yapınında bu özellik içinmi olduğundanda emin değilim zaten.