Esp Zorunlu Hala Geliyormuş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Trex25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla oğuz ben balataları değiştirirkende dikkatlice baktım bi sensör falan göremedim, sadece üzerinden çıkan balatalarda kalipere geçen bi soket gibi tırnakları vardı, ama bizim taktığımız balatalar normal soketsiz balataydı ve dolayısıyla özellik iptal oldu sanırım.

Şimdi lastiği indirsemde arıza vereceğini sanmam çünkü soketli balata takılı değil, He o balatadaki soket gibi yapınında bu özellik içinmi olduğundanda emin değilim zaten.

hanefi o soket balatalar bittigin ariza isigi yakiyor ama su lastik basinci cok merak ettim

Simdi haberlerde bi motorcu espyi anlatiyor esp elektironik suspansiyon sistemi imis adam 30 ile gidiyor bak esp devrede diyor boyle cahiller oldukca yanmisik biz adamin haberi yokki espden ne oldugundan😀

esp yi opsiyon yapanlar utansın. müşteriyi kazıklamak için gün doğdu distribütörlere.

esp, çok gerekli bir sistem. olmazsa olmazlardan.

valla oğuz ben balataları değiştirirkende dikkatlice baktım bi sensör falan göremedim, sadece üzerinden çıkan balatalarda kalipere geçen bi soket gibi tırnakları vardı, ama bizim taktığımız balatalar normal soketsiz balataydı ve dolayısıyla özellik iptal oldu sanırım.

Şimdi lastiği indirsemde arıza vereceğini sanmam çünkü soketli balata takılı değil, He o balatadaki soket gibi yapınında bu özellik içinmi olduğundanda emin değilim zaten.

hanefi o soket balatalar bittigin ariza isigi yakiyor ama su lastik basinci cok merak ettim
nasıl yani balata bittiğinde uyarı veriyor mu araç? bak bunu bilmiyordum böyle bi özellik varsa çok iyi olur çünkü ben sürekli frenleri kontrol ettiriyorum ya balata biterse diye biraz pimpirikliyim bu konuda 🙂

bu arada konuyuda amacından saptırdık....

Hanefi balatalar bittiginde uyari veriyor gelismis tipteki yol bilgisayarlari

Hanefi balatalar bittiginde uyari veriyor gelismis tipteki yol bilgisayarlari
oğuz teşekkür ediyorum bunu öğrendiğim iyi oldu

nasıl yani balata bittiğinde uyarı veriyor mu araç? bak bunu bilmiyordum böyle bi özellik varsa çok iyi olur çünkü ben sürekli frenleri kontrol ettiriyorum ya balata biterse diye biraz pimpirikliyim bu konuda 🙂

hanefi bizim arabalarda yok.bende çok sevindim ilk duyduğumda ama fişli balatalar fiorino balatası.yani arabanda fişli balata varsa arabana fiorino balatası takılmış demektir.

hanefi bizim arabalarda yok.bende çok sevindim ilk duyduğumda ama fişli balatalar fiorino balatası.yani arabanda fişli balata varsa arabana fiorino balatası takılmış demektir.
abi ben aracı 2011 yılında aldım, alırken sordum bakımları yapıldı mı diye, adam periyodik baımları yapılmadı bide frenler balatalar hala orjinal değiştir dedi. Bende dayıma gittim (oto tamircisi kendisi) Frenlere özellikle bakalm dedim baktı bu balatalar orjinal iyiki geldin değişelim dedi. Çıkan balatalar milim gibiydi bitmişti. Acaba neden öyle balata takmışlar merak ettim şimdi.

d3ler gösterüyor bu akşam komşunun d3 elagance doblosu uyarı veriyordu

Back