En iyisi kendi araban olacak..

balataları ağlattığını kabul ettiğine göre arabayı sadece hor kullanmıyor, bir de aşırı hız ve tehlikeli hareketler de yapıyorsun demek ki.
ki kendin de kabul etmişsin yazında bunları.
belki Türkiyedeki ehliyetli insanların yarısından daha iyi araç kullanabilirsin ama trafikte haklı iken kanun karşısında haksız duruma düşme arkadaşım.
benim aracı satsan en fazla 14.000 TL. eder ama benzin hariç harcamalarımı kalem kalem topladığım zaman günlük 4 TL. yiyor araç. bir hafta boyunca hiç marşa basmazsan bile 28 TL. uçup gidiyor hem de yakıt parası hariç..
bir de özellikle de Mehmet abinin dediği gibi, özetle israf haramdır. ve hor kullandığın her parça olmadık bir yolda su koyuverebilir.
Tüm kanı kaynayan arkadaşlarıma kazasız, belasız hayırlı sürüşler dilerim.

Çok dikkat ediyorum abilerim ama gençlik işte.. Bi heves oluyor..
İllaki bişey olacakki yapmayı bırakacaktım.. babam ilk defa uyardı araba konusunda.. Olur böyle şeyler dedi ama tabi suçlu olan benim bidaha yapmama kararı aldım 🙂

6-7 milyara bi doğan, 2-3 milyarada masraf ? 10milyar 😀
Ben 10 milyar doğana versem binmem çekerim bi sandalye bahçede oturup izlerim ağa 🙂

ben iyi şöförüm diyen her zaman yanılır. hızlı aracı kontrol etmek hakim olmak zordur. haberlerde mobese kazalarını seyrediyoruz. kazanın oluşma süresi 3 sn de kısadır. bu yüzden herzaman trafik kurallarına ve hız limitlerine riayet etmekte fayda var. malın telafi olur birşekilde ama canın telafisi yok.

mustafa kardeşim yaşımız aynı bende yıllardır araba kullanırım şuanki doblonun yarısı benim yarısı babamın inan hor kullanılınca içim acıyor kapısını sert kapatsalar moralim bozuluyor araba olması çok güzel ama çokda zorkendi araban olmasını tavsiye ederim hor kullanmamak şartıyla 😀

ben iyi şöförüm diyen her zaman yanılır. hızlı aracı kontrol etmek hakim olmak zordur. haberlerde mobese kazalarını seyrediyoruz. kazanın oluşma süresi 3 sn de kısadır. bu yüzden herzaman trafik kurallarına ve hız limitlerine riayet etmekte fayda var. malın telafi olur birşekilde ama canın telafisi yok.

*clap2*

bizim dolmuşun kaçkez balatası düştü frenleri tutmadı zar zor durduk

en büyük yapılan hata bahsettiğin gibi hızlı kullananın yaptığı hatadır.
şimdi acemiler bile arabya biner binmez gaza sonuna kadar basıyor.zannediyorki iyi sürücüyüm

Valla ben sürekli dip gaz gidiyorum şehir içi 10.LT yakıyor 😀
70.000 de değiştirdim baskı balatayı

bizim dolmuşun kaçkez balatası düştü frenleri tutmadı zar zor durduk
ticari olduğu için çabuk bitmesi doğal, biraz daha idare etsin diye mi düştüler peki?

geçmiş olsun.

Back