En iyisi kendi araban olacak..

Mustafa005

Azimli Üye
Sabah uyandım babam dedi, arabanın balataları gevşemiş..
Fazla zorlama arabayı falan dedi.. Tabi haklı ama kendi arabam olsa daha iyi olurdu sanki..

nasil yani......

nasil yani......

sıkma canını.olur öyle şeyler.

baban doğru söylemiş 🙂 kendi araban olsa dahi niye boşuna zorlayıp masraf açasınki

Yok şimdi baba arabası olunca, basıyosun sonuna kadar..
Ama kendi araban olunca kıyamazsın gibisinden 😀
Neyse biraz daha yavas kullanıcaz arabayı.. 🙂

tabiki bak bunun bilincinde olman çok güzel.

kendi araban olsa tabii guzel olur.. 17 yas icin baba destegi olmadan kapida tutmak zor olur..🙂

mehmet ali abinin söylediğinin yaşınla olan ilgisi;
mazot,sigorta,kasko,mtv,muayene,bakım,arıza vs. gibi başlıklarda tarafına çıkacak masrafları karşılayabilmen mustafa kardeşim. ehliyet bu masrafları ödemeyecek sen ödiceksin. allah sana ilerde daha güzelini nasip etsin inşallah.

Yok şimdi baba arabası olunca, basıyosun sonuna kadar..
Ama kendi araban olunca kıyamazsın gibisinden 😀
Neyse biraz daha yavas kullanıcaz arabayı.. 🙂

asıl baba arabası olunca basmaman lazım.kim olursa olsun başkasının malını kendi malından daha iyi koruman lazım.emanetin canı zayıf olur.o yüzden.kendinin olsa yaptıramazsan koyarsın bir kenara durur.am emanet olunca mecbur yaptırman lazım.kendi fikrim tabi acizane.

insanın hayali olması güzel be! önce hayal edersin sonra sahip olursun. teferruatlara gelince... onlar gerçeklerdir... ya takılmayı seçersin yada geçmeyi... herşey gönlünce olsun...

nasıl kıyıp hor kullanacaksınki ben çok dikkat ediyorum kıyamam zaten ben onu hor kullanmayaarıca aman dikkat et hız pek iyi bişey değil

aynen başkasının malı olunca baban dahi olsa daha dikkatli kullanmak gerek. mesela ben çok titiz kullanırım arabayı gözümden sakınırım nerdeyse, babam bile kendi malı olmasına rağmen oğlum bu kadar niye dikkat ediyorsun der 🙂

Olur olurzamanla herşey olur kardeşim

Back