ehliyetteki resim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre60
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emre60

Azimli Üye
arkadaslar ehliyeti ilk aldıgım zaman da benim kendi fotografımın arkasına ßésiktas amLémi yapdırmısdım 🙂 her gün cewirme yapan polisler ehliyetimi alınca yapmadı ama =) son 3 aydır nerde baksam karsımda bu fotonun arkasındaki besiktas armasına takdılar 😀 her seeferinde sahde ehliyetten emniyete gidiyorum hiç bişey yapmıyorlar sadece sorgu sual bu canımı sıksada napalim besiktaşliyiz 🙂 amacları ne bu polislerin anlamadım gitti

son 2 gündür yeni gelen polislerden besiktaslılar varmıs ehliyet Görünce onlarda yaptırdılar 🙂 hayret içinde kaldım artık polisler nabıcaqını sasırdı 🙂

artık ehliyetime kimse el koyamıyor 🙂 en güzelide bu

:d İLK KES DUYUYORUM ETRESESANNNN

cok fena bişi ya 😀 yapdırabilirsiniz ama 😀 ben ilk fınısh bayragı yapdırtmısdım resime arka fon o hosuma qitmedi sonra bunu yapdırdım 😀 simdi 😀 Gören polis 😀 Gülüyor kendileride yapdırmıslar simdi bana gösteriyorlar 😀

resimlerini koyabilirmisin bi inceleyelim...yakında bende değişecem ehliyeti 19 yıldır aynı ehliyet eskidi baya:d

resimlerini koyabilirmisin bi inceleyelim...yakında bende değişecem ehliyeti 19 yıldır aynı ehliyet eskidi baya:d

abi eskimiştir o dedğiştir artık

ewet baya😀

benim ehliyetteki resimde çok eski.bazen kimlikde istiyorlar.*yes*

arkadaslar ehliyeti ilk aldıgım zaman da benim kendi fotografımın arkasına ßésiktas amLémi yapdırmısdım 🙂 her gün cewirme yapan polisler ehliyetimi alınca yapmadı ama =) son 3 aydır nerde baksam karsımda bu fotonun arkasındaki besiktas armasına takdılar 😀 her seeferinde sahde ehliyetten emniyete gidiyorum hiç bişey yapmıyorlar sadece sorgu sual bu canımı sıksada napalim besiktaşliyiz 🙂 amacları ne bu polislerin anlamadım gitti

son 2 gündür yeni gelen polislerden besiktaslılar varmıs ehliyet Görünce onlarda yaptırdılar 🙂 hayret içinde kaldım artık polisler nabıcaqını sasırdı 🙂

😀😀😀😀

Komedi bir durum... Resim eklersen daha ayrıntılı bakabiliriz... hem kim bilir belki bende yaptırırım... 😀😀😀😀😀

ya kardeş sen nasıl anlayamadın o polislerin amacını, hayret ya... beşiktaş resmi var diyorsun ehliyette... fenerlidir o ploisler kesin fenerliiiii *hilarious*😀😀😀 işin zor senin....

benimkide 25 sene oldu...eskimismidir kanki....zuhahaha.....

cagirin mevlut babayi millet yasli ehliyet gorsun....

Ben o polislerin yerinde olacam ehliyeti bir daha sana geri vermem seni de içerden çıkarmam 😛 *annoy* 😀

ölümüne besiktaslıyız abilerim alayı polis gelsin alamaz o ehliyeti 🙂 artık kara kartal amlemi arka fonda olcak yeniden yapdırcam askere gitmeden 🙂)

SLM MİLLET, BENİM EHLİYET 1989 İMALATI.ARABAYI O TARİHDE ALDIM. EHLİYETTEKİ RESİM BENİM AMA ARTIK BANA BENZEMİYOR.23 SENEDE 3 SEFER ÇEVİRDİLER.ENSON 2011 DE .ADAMLARIN AMACI BAŞKA 20 DAKİKA RUHSATI SORGULADILAR.SONRA POLİS BELGELERİ VERİRKEN 2005 Mİ DEDİ .BENDE DOĞRUCU DAVUTUMYA 2001 DEDİM.ALDI RUHSATI MERKEZLE TEKRAR SORGULADILAR.HALBUKİ RUHSATTA 2001 YAZIYOR.10 DAKİKA DA ÖYLE GEÇTİ. TOPLAM 30 DAKKA BİKURUŞ CEZA KESEMEDİLER.SELAMLAR. MEVLÜT AMCANIZ.*comfort**comfort**clap**bye*

SLM MİLLET, BENİM EHLİYET 1989 İMALATI.ARABAYI O TARİHDE ALDIM. EHLİYETTEKİ RESİM BENİM AMA ARTIK BANA BENZEMİYOR.23 SENEDE 3 SEFER ÇEVİRDİLER.ENSON 2011 DE .ADAMLARIN AMACI BAŞKA 20 DAKİKA RUHSATI SORGULADILAR.SONRA POLİS BELGELERİ VERİRKEN 2005 Mİ DEDİ .BENDE DOĞRUCU DAVUTUMYA 2001 DEDİM.ALDI RUHSATI MERKEZLE TEKRAR SORGULADILAR.HALBUKİ RUHSATTA 2001 YAZIYOR.10 DAKİKA DA ÖYLE GEÇTİ. TOPLAM 30 DAKKA BİKURUŞ CEZA KESEMEDİLER.SELAMLAR. MEVLÜT AMCANIZ.*comfort**comfort**clap**bye*

süpersin mevlüt amca😀😀*clap**clap*

süpersin mevlüt amca😀😀*clap**clap*

neeeee baba 1989 da mi aldin ehliyeti......baba benim ehliyet 1987 seninkindene eski ...yokmu yahu sitede benden eski ehliyetli bir vatandas...

Back