EcuFast Performans Farkı...

Ordu'da ecufast bayisi vardı ama şu an ecufast ın resmi sitesinde göremiyorum. Hala kararsız ve kısmen endişeliyim ama aynı zamanda da çok merak ediyorum. 2014 1,3 mjet 90hp sonuç neler olabilir acaba 🙂 15gün para iade ve eski haline çevirme garantiside veriyormuş.

bende yazılım attırmak ısterım en azından denemış olurum ... ist için yardımcı olacak arkadaşlar yazarsa sevinirim tşk ederım

Bugün eskişehir ecufastta yazılımımızı attırdık fark hissedilir derecede ve tatmin edici bence düşünenler hiç vakit kaybetmesin derim

@F.Caner

İlla yapıştırıcam diyorsun🙂 115beygir 200küsür tork oluyormuş. Çambaşına 20dk da çıkarım🙂

@PapuaYeniGine öneririz profil ayarlarından avatar yüklersen Memnun oluruz.
received_166236843868917.jpeg

@Bülentcanpolat
Linke tıklayabilirsiniz sponsorumuz yardımcı olacaktır⬇
(link)

@yunus0635

Deneyeyim, bu yazılımın sağlıklı bir şekilde uygulanması bayiden bayiye değişiklik gösterebilir mi?

@PapuaYeniGine
Bayiden bayiye değişiklik olmaz ecufast her ilde aynıdır.

@PapuaYeniGine
Ben teşekkürederim iyi geceler.

@PapuaYeniGine
Abi bence sticker yapıştıralım artık 🙂🙂

Dün itibari ile bende aracıma ecufast yaptırdım. Kullandıkça izlenimlerimi paylaşacağım ancak Ankara Ecufast ne olup ne bittiğini pek açıklamıyor yapayım aradan çıksın hesabı bir görüntüsü var bilginiz olsun 🙂

@Faheka
Aileye hoşgeldin keyifli forumlar

@Faheka
Maşallah hayırlı olsun kardeş.

@Nadirbayrakci
Abi foruma hoşgeldin linke tıklayarak adres bilgisine ulaşabilir sponsorumuzda yardımcı olur.

(link)

Bu gün yazılım attırdım Tekirdağ da tekirdag Çanakkale arasındaki yolu bilenler vardır rampa hep yazılım yokken 5 ten 3 kadar vites düşürdüğüm oluyordu 1.3 motorla yazılım sonrası aynı yokuşları hiç devir kaybetmeden 5 le çıktı hissedilir derecede performansı arttı düz yolda hız yapmıyorum ama gaza dokununca araba kendini atıyor giderken bukadar beklemiyordum gayet başarılı

Back