EcuFast Performans Farkı...

@rahatsuz61
Yaptırdığınız yazılım chip tuning yazılımı mı yoksa EGR valfinin iptali için olan yazılım mı?

@rahatsuz61
hayırlısı olsun inşaallah.

@Turgay. 06
ecufast ile görüşbi bakalım ne dicekler

@Turgay. 06

D1 lerede oluyor kardeşim.Aracımda mevcut.Yine de emin olmak için sorabilirsin.

@Shunter58
Hiç tavsiye etmem. Aynı araba bende de vardı hala var. Araba düşük devirden hızlanırken titriyordu. O arabaya fazla güç zararlı. Araba sollarken zaptetmek çok zor. Az yakması da hikaye... Ne kadar güç o kadar yakıt...

@Abd-ullah
beni arıyabilirmisin
05436861587

Merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar dilerim bende 2013 Doblo 1.3 Multijet Premio 90 Bg araç 94000 de buna yazılım attırmak istiyorum. Önerir misiniz ve ne gibi faydalar olur ne gibi zararlar olur ? yazılımla 90 bg den 120 bg yükselecek araç bir de fiyatlar konusun da da bilgi paylaşırsanız sevinirim. hayırlı ve Doblo'lu günler dilerim.

@folgerscafe
yaptırırsanız yakıtta baya düşüş yaşarsınız performansı artar aracın

@sercan814
garantiyi söylemediğin sürece servise devam eder

Arkadaslar yakit düser diye birsey yok yazilim var diye daha cok basiliyor gaza benim aracdada yazilim var eski araclarindada vardi ben tavsiye ederim özelliklede 1.3 motorlar icin benim aracda yazilim ve pedalbox cok önemli degil ama yazilim baya iyi

ARKADAŞLAR
EcuFast Yptırmak istiyorum D3 1,6 105 hp ailemize indirim devam ediyor mu ? Yaptıran arkadaşlar memnun mu artıları ve eksileri nelerdir

Back