EcuFast Performans Farkı...

@Asterıx
sevgili asterıx benim ağzımda argo felan bişey çıktığına inanmıyorum kulaktan dolma bilgiler her diyene kulak vermeyin adabındadır benim zihnimce.siz nereye yaptırdıysanız ora ile görüşlerinizi paylaşın dersem gine yanlış olur forumda görüş ve fikirlere saygımız sonsuzdur lakin daha yeni yaptırmış yeni kullancıya iç karartıcı bilgiler vererek psikolojisini bozmayın lütfen bizlere hayırlı olsun demek düşer ecufast güvenilir işinin arkasında duran büyük kuruluştur yanlış yapacağına sorun çıkaracağına şüphemiz yoktur.anlayışınız Teşekkürler sizede yaşamış olduğunuz sorun için geçmiş olsun.

@Asterıx
sizde ecufasta geçin sıkıntıdan kurtulmuş olursunuz.

Bende ecu fasta yaptırdıgımı yukarılara yazmıştım sanırım görmediniz ikincisi doblocu arkadaşa ilgili yazı yazıyı yazmıştım fakat ekrana düşmemiş onun moralini bozmak için yazmadıgımı,ınsallah aracında problem çıkmasını istemediğimi belirttim, lakin beni aracımda olan sorunların malı boyutu çok büyüdü duman sorunu çözülmüyor ecu fasta gidip yazılım yapsada çözülmez fikrimi söyledim,sizin benim için kullanmış olduğunuz "" her diyene"" kelimesini ben burda olduğum için forum üyesi olduğum için ve işkembeden atmayıp bizzat yaşadığım için siz belki kabul etmiyorsunuz ama gayet "argo". Bir yaklaşım,dışardan bir şey ler diyen çok olur,onlar için kullanılabilir fakat benim için değil, sizin benim yazdıklarımın ardından bu sözü sarf etmeniz bunun göstergesi.

STV100-1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@burak_78
Ben sordum 650 tl 1 saat icinde yapiyorlar 1.3 90 hp 120 hp oluyormus ama bu konuda kimsede dogru bilgi yok araca zarar verirmi vermez mi bilinmiyor 15 gun icinde para iadesi veriyorlar ama inanmiyorum tum taksicilere yapiyorlarmis hikaye bence ....

Araç fabrika çıkışı 95 hp tork 200 nm yapıldıktan sonra olcturdum sonuç ;
97 hp
240 nm

100.000 km de 10.000 Km dır kullanıyorum

@Bekir106
Abi hayırlı olsun güle güle kullan. Dizel de her zaman yazılımlı yazılımsız fark etmez gaza bastığınız anda güç istemeniz anında egr kapanıp anlık duman atma meydana gelir çok normaldir. Çevremde birçok ecufastlı araç var hiçbirinden bir sıkıntı görmedim. Gönül rahatlığıyla kullan ayrıca adaptasyon süreci vardır en fazla 2 haftada toparlar 1 ay deneme süreci boşuna vermiyorlar.

Team Doblo olarak üyelerimizin sponsorlarla olan ilişkilerinde üyelerimizin yanında durarak hesabını sorarız.
Ecufast sponsorumuz 2 yıldır bir çok admin, il yöneticisi ve üyemiz aracına uyguladı şimdiye kadar en ufak sorun almadık.
Ecufast normalde 650 tl. Ama bizim üyemize 500 tl dir. Bu konuda adminlerle iletişime geçebilirsiniz.

Yok öyle değil araç doblo olmayınca üye olmanızda fark etmiyor normal ücreti alıyorlar diyoruz forum üyesiyim yok arkadaş araban lınea olmaz diyorlar, sonradan partikül iptal zımbırtısı içinde doblonun iptal yazılımını yukluyorlar o zaman soruyorum niye doblom yazılımı attın? Ağabey fark etmez diyorlar madem fark etmez neden forum indirimi uygulamıyorsun ?

@Asterıx
Sayın abim,

Ecufast ile anlaşmamızda araç doblo olması, aracınızda sticker olması ve bizim de bilgimiz olması lazım indirim için. Yoksa atmıyorlar indirimli olarak.
Ecufast kampanya forum başlığımızda da bu konuyu belirttik indirim için bize bildirmeniz gerekiyor.

Ayrıca ecufast büyük bir firma. Birçok ilde bayilik şeklinde çalışmaktadır. Her bayi aynı davranışı biçiminde olmayabilir haliyle. Yaşanan bir sorun olur sa üyelerimiz açısında gereğini anlaşma yaptığımız genel müdürlükleri ile görüşüp bayinin uyarılmasına ve gereken yapılmasına kadar yaptırımımız oluyor.

Saygılarımla..

Ben indirim derdinde değilim hakan bey idi sanırım bu forumda bana çok yardımcı oldu bizim gönderdiğimiz söyleyin yaparlar dedi,ben işin 100 lirasında hiç değilim,olay işleyiş şekli çok değişik oldu ben ona bozuldum yoksa ne bu foruma ne size hiç bir diyeceğim yok,

Şimdi mesajlarıma baktım ama bu forum canı gönülden kimin yardımcı olduğunu bulamadım hatta telefon ilerde konuşmuştum sağolsun o arkadas bilgi de verdi bana,sonuç itibarı ile ben memnun kalmadık memnun kalmadığında nokta performans değil, kara duman atması ve hala masraf etmeye devam etmem,once partikülü boşalt dendi bosalttırdım kara duman patlak verdi,kesemedık.

Bu duman niye bu kadar rahatsiz ediyor anlamadim abiler. DUMANSIZ GÜC GÜC DEGILDIR 🙂

@Sezgin Tok
Duman bana heyecan veriyo bastikca basasim geliyor gaza 😀 ne kadar duman o kadar randuman korkmayin agalar 🙂

konu çok dallanıp budaklandı burda duman attı atmadı olayına girmemize gerek yok partikül filtresinin dolmasının yazılımla bi alakası olduğunu sanmıyorum ayrıca aracınız 100000 km deymiş haliyle partikülün dolması normaldir hele birde düşük devirde kullanıyorsanız...

Arabayı kullanmayı sizden öğrenecek halim yoktu kilometre de dolması mümkün değil yakıt gaz karışımı dengesiz yada formül uygun olmayınca 3 günde doldurdu fıltreyı,sallanıp bu aklanma ne e demek mis?

Back