normalde egr de 100 binden önce tıkanmaz ama ben çok fazla şehir içi kullanıyorum araç uzun yol senede 1 yada 2 kere anca görüyo o yüzden bu tıkanma meselesi canımı sıkacak gibi duruyo. 54 Binde egr nin tıkanması canımı sıktı iyice.
Tıkanmaz mümkün değil sadece yazılım yapılınca 3 günde tıkanıyor yazılımcı her ne kadar tıkanacagı varmış tesadüf desede yazılım yapıldığı anda Tıkanma surecı hızla ilerliyor sizin 200.000 km de yıkanarak partikül 200 de tıkanıyor aynen bende olduğu gibi
Ben megachipe yazilim attirdim beyler. 3 ay gibi bi sure oldu aracimda duman yoktu once yazilimdan sonra servise gosterdim araci enjektor degerlerine baktirdim zarari olmasin diye bi sorun yok denildi deneyenler bu arac 1.6liktan cikmis diyo duman var olsunda rahatsiz degilim arada zevkli bile oluyo yol verilmeyecek yerlerde arkamdan surekli sellektor yapanlara basiyom dumani aliyolar cevabini.bu arada gecen haftada baktirdim enjektorlere bi problem yok arada baktiracam boyle aksi bi hal olursa iptal ettiririm arabamin motorundan onemlimi sadece onerilen yag degisim zamanini dusurmek.
@Asterıx
yazılım yaparken aynı zamanda partikülüde iptal ediyorlarmış diye duydum?
eğer böyle sakıncaları varsa hayatta riske girilmez bence arabaya bişey olsa yüksek masraf çıksa yazılımı yapan % 100 banane diyecektir.tüm masraf cepten...
Madem ecu ya yaptırdın arkasında kostur nedenini sor problem araçta mı onlarda mı öğren. sonuçta stock program atıyolar hard veya soft istemedikten sonra.
@burak_78
115hp oluyor 500tl team dobloya özel. Yaptıracaksanız @serdarengin özelden mesaj atın gerekli bilgileri alırsınız. Kendi doblosuda ecufastlı.