EcuFast Performans Farkı...

@Bekir106
hoşgeldin performansı süper

@Bekir106
team Doblo üyesini olduğunu belirt

Belirttim suan buradayim bakiyor bakalim nasil olacak
20160514_155649.jpg

@Bekir106

@Bekir106
aleykümselam başkanım maşallah hayırlı olsun

@Bekir106
BEST MODEL PERFECT TREKKİNG Welcome to Turkey (link) facebook team doblo grubumuzdada paylaş başkanım

O artik ecufast li ilk izlenimim güzel arac kendini hemen topluyor hatta 2 viteste yerine gore sariyor onceki haliyle hic alakasi kalmadi sadece 2 viteste yuklenince cok az bir duman var onuda 250 300 km sonra adaptasyondan sonra keser denildi bakap gorecegiz
20160514_182056.jpg

Belkide keser çok beklersiniz,daha durun partikül filtresi dolsun benim gibi 2000 harcayın dahada kesemezsiniz

STV100-1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adaptasyon nedir Allah aşkına yok öyle bir şey ufurmesınler

@Asterıx
Vallahi ne deyim bana denilen o bakalim ne olcak zaten kesmez ise tekrar atacaklar

@Asterıx
E o zaman bu yazilim cep yakmaktan baska birsey degil zaten 1 hafta kullanayim egerki kesmes ise iade ederim

Ben yazılım dahil şu anda 2000 lira civarında masraf ettim, son durum duman duman duman,çıkma partikül alacağım 1200 tl taktırmak vs,1500 tl toplam masraf 3500 tl araba eder 33.500 yani yüzde 10 para harcayacam,ınsaallah sizde bir terslik olmaz,moralınız bozulmasın ama o duman araç eski haline gelmeden gitmiyor.

ecufastta sıkıntı olmaz garantilidir her diyene aldanıp kafanız karışmasın

Her diyen ben mi oluyorum?

Arabanın ağzına mıcıldı siz neden bahsediyorsunuz

Her diyene kelimesi çok terbiyesiz ve saygısız bir yaklaşım sizi esefle kınıyorum sizin seviyenize ınmeyeceyım

Back