EcuFast Performans Farkı...

Bu tip yazılımlar son hızı etkilemez
Son kızı etkileyen hususlar motor devri şanzıman değiştirme oranı diferansiyel Ayna mahruti dişlisi ve lastik çapı çevresi

@UĞURLU42
Oktay beyin söylemek istedigi aon hız için sadece yazılım yetmiyor bir çok şeyin degişmesi gerek ama şu bir gerçek nedenini serviste tam acıklama getiremiyor ama bazı doblolar digerlerine göre çok farklı oluyor 2003 1,9 doblo ile 210 u gördüm yeminle ibre daha hareket ediyordu korktum yavaşladım o hıza cıkınca bu araçlarda tam gücün niye verilmedigini anladım araba resmen ben otomobil degilim diye bagırıyor aşırı hız iyi degil bu araçlara 150 yeter fazlası sıkıntı

@sulusaray insanlarımızda şöyle bir algı oluşmuş yazılım atayım basayım ama az yaksın böyle bişey tabiata aykırı. yazılımlar sakin kullanımda kendini gösterir aynı şekilde gaza dokununca da farkı rahatça görüceksiniz. birde değişik grup araçlarda deneme yapmanızın bu sistemin fayda/zararını anlamanıza hiçbir etkisi olmıyacak aynı araçta deneyerek farkı görmeniz her zaman için iyidir.

@asaglam.
Teşekkür ediyorum. Daha önceki Yorumların dada açık açık yazmıştın ama heves veya iddia meselesi işte.
👍

@sulusaray başkanım az kaldı seni yicekler haberin olsun haaa

Bugün Gaziantep @Ecufast da iki adet 1.3 multijet dobloya yazilim yüklendi.

Kahramanmaraş dan uyemiz @HARUN01 kardeşimin araci

FB_IMG_1449684042541.jpg

Yine uyemizlerden @27LM327 Can kardeşimin araci

FB_IMG_1449684059169.jpg

Kendilerine hayirli olsun.

güle güle kullansınlar.

SAĞOLUN arkadaşlar. Mustafa abi sağolsun Gaziantep'de karşıladı ilgilendi aracıma acufast yaptırdım program daha tam anlamıyla oturmadı şimdilik hiç bir sıkıntı yok ufaktan gaza dokununca gücü hissettirmeye başladı.

hayırlı olsun maşaallah

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Öncelikle hayırlı olsun diyelim.Benim araçda da 2 gündür Motor kontrol sistemi arızası (EOBD) arızası vermeye başladı tekrardan.Ecufast yaptıralı 2 ay oldu.Normal kullanımda herhangi bir sorun yok ama aracı zorladığım zaman EOBD arızası veriyor.Henüz gidip sormaya vaktim olmadı bi türlü.En kısa zamanda bi ziyaret edecez sanırım.

@MuRaT09 gene sordur aklında kalmasın fakat çoğu zaman EOBD vermesi normal motor kendini sisteme adapte edene kadar...

@asaglam

Bende adapte edene kadar diye biliyorum.Ama dediğim gibi 2 ay oldu ve sorun yokdu.Şöyle bişey farkettim aracımı normal kullandığım zaman arıza vermiyor.Yani deviri 3000 in altında tutarsım sıkıntı yok.Bu devirin üstüne çıkınca arıza lambası yakıyor.

Turbo damı bi sıkıntı var acaba? diye düşünmüyor değilim.

aklında kalmasın ne olur ne olmaz istersen bi telefonla görüş.

Back