EcuFast Performans Farkı...

@m_ates27
Mustafa Abim sadece ben değil bak bir üyemiz de memnun değilmiş..
@sulusaray

Bende memnun olanlardanım.
Burda %3-5 ancak çıkar memnun olmayan.
Bunun da bazıları az yaksın diye Yaptıran lar.
Bilinçli her insan sadece yazılımın etkisi ile aracın daha az yakmayacagini bilir .
Yazılımdan sonra gaza gelenler de var . Bu şekilde de az yakmaz.
Böyle düşünüp memnun olmayanlar var.
Bunlara dayanarak yazılım işine kötü demek olmaz . Motorun ömrünü yiyiyoruz demek de doğru olmaz.
Var ise daha ciddi kanıtlar yazın bilelim.
1.
2.
3.
Şahsen ben hiç bir şekilde yazilimsiz araç kullanmam. Kullanmadım da.
Etrafımda çok ciddi yazılımı araç kullananlar da vardı.
Sevgiler sayggilar

@Sebastian

140 HP mi? Vay maşallah hani 135 HP oluyordu ecufast yazılımdan sonra? Şimdi iki tür yazılım mı var soft ve hard isminde? Peki araçta siyah duman atma oluyor mu Ali kardeşim?

Ben Bayağı Duman İstiyorum , Eeee Ne Demişler Ne Kadar Duman O Kadar Randuman Var Mı 160lık Yapacak :krnz:

@DobLoPremio soft yazılım istemiyorsan downpipe,westgate,intercooler gibi şeyleri önce değiştirmen gerekir sonra stage 2 veya 3 yazılım attırırsın

@ali0635 dünya üzerinde hiç bir makine yoktur ki güvenlik faktörü olmadan üretilsin. araçlardaki yakıt hava karısımı bazı sebeplerle aşılamamaktadır. işte bunu aşan en iyi yardımcı turbo+intercooler 2 lisidir. bunu aşarken güvenlik sınırları içerisinde kalınır. daha da zorlama halinde westgate durumu normale döndürür.

umarım artık kulaktan doğma haberlerle burada yazmak yerine bişeyleri öğrenmeye çalışırsınız ne kadar saçma olursa olsun sorun öğrenmek kadar iyi bişey yok. saygılar...

@asaglam

Teşekkürler Peki Parça Bulabileceğim Yer Var Mı ? ÖM Atabilme Şansınız ? 🙂

@Ultralion
soft yazılımın üstüne atıldı hard yazılım duman atmıyor kat iptali egr iptali gibi vs şeyler yaptırırsam duman atıcak ben aracımı zorlamıyorum eğer zorlasaydım illagal yarışlara kadar her şeyi düşünürdüm sürat yapmayı seviyorum ki doblo olduğu için geçerim diyen çok ama sonuç hep hüsran ben yazılımdan gayet memnunum kim ne düşünürse düşünsüm

@Sebastian

Ali kardeşim soft yazılımla hard yazılım arasındaki fark nedir? Bu konuda aydınlatırsan sevinirim.Sen de Ecufastte mi yaptırdın yazılımı?

@Ultralion
AYNE BENDE ECU DA YAPTIRDIM SOFT YAZILIMDA ARADA OLAN TORK,EMİSYON ENJEKSİYON VS GİBİ FABRİKA AYARLARININ BİR TIK ÜSTÜNE ÇIKIYO...HARD YAZILIMDA DAHA FAZLA "PERFORMANS" İÇİN ATILIYO BEN SOFT YAZILIMDAN MEMNUN KALMADI HIZLANIRKEN ARALIKLI HIZLANIYO HARD ATTIK SORUN ÇÖZÜLDÜ AMA DURMUYOR NAMISSIZZ 😀DDD

ankaradaki semih kardeşimize hayırlı olsun
Screenshot_2016-02-03-15-10-40-1.png

@Sebastian

Peki siyah duman olayı var mı arabada hard yazılımdan sonra? Ecufastte hem hard hem soft yazılım yapılıyor mu?

@lolcusinan34
eminmisiniz 90 a 91 hp bide araç 1.3

@yunus0635
evet yani ben anlamıyorum ama öyle dedi tamirci arkadaşım

@lolcusinan34
tamircinin demesi önemli değil bursa ecufast ın nededigi önemli

1 bg için Yazılımmi okur ya

Back